Prima pagină » Local » O nouă conducere la filiala APP Iași. Conf. univ. dr. Alexandru Radu Petrescu a preluat organizația municipală
O nouă conducere la filiala APP Iași. Conf. univ. dr. Alexandru Radu Petrescu a preluat organizația municipală

O nouă conducere la filiala APP Iași. Conf. univ. dr. Alexandru Radu Petrescu a preluat organizația municipală

19 ian. 2022, 17:35,
în Local

O nouă conducere a fost numită la filiala municipală a partidului Alianța pentru Patrie (APP), filiala Iași. Conf. univ.dr. Alexandru Radu Petrescu, cadru universitar la Universitatea de Arte ”George Enescu”din Iași, a fost desemnat drept noul președinte al organizației APP Iași. Organizația județeană este condusă de avocatul Igor Istrati.

Conf. univ. dr Alexandru-Radu Petrescu, licenţiat în Muzică, specializarea Canto. Acesta este profesor de Canto şi Regie de Teatru muzical! În 2010 a obţinut titlul de doctor în Teatru. Activitatea sa de creaţie artistică în domeniu muzical cuprinde o diversitate de roluri de operă, operetă şi spectacole pentru copii! De asemenea, cariera să solistică cuprinde o varietate impresionantă de roluri în spectacole de opera şi operetă. Acesta este şi a fost implicat în numeroase proiecte educaţionale, culturale şi artistice de impact şi înaltă ţinută! În ultimii ani a coordonat şi iniţiat, în parteneriat cu Ateneul Naţional din Iaşi, Festivalul Opere lor Independente (FOI).

Recent, reprezentanții APP Iași au organizat o acțiune de protest împotriva Guvernului. Membrii Alianţei pentru Patrie au organizat un marş care a pornit de la Teatrul Naţional ”Vasile Alecsandri” până în fața Prefecturii Iași. Protestatarii au ieşit în stradă pentru a cere creşterea salariilor medicilor, poliţiştilor şi profesorilor, neadoptarea certificatului verde la locul de muncă, dar şi pentru faptul că se scumpesc gazul şi electricitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *