Prima pagină » Sport » O nouă arenă va răsări în Liga I! Când va fi gata stadionul și când va fi montat gazonul. „Costă 20 de milioane de euro”

O nouă arenă va răsări în Liga I! Când va fi gata stadionul și când va fi montat gazonul. „Costă 20 de milioane de euro”

11 mai 2020, 04:00,
în Sport

De la anul, Liga I va avea o nouă arenă. Stadionul celor de la Sepsi se înalță pe zi ce trece. Patronul echipei, Laszlo Dioszegi, susține că acesta va fi gata în mai 2021, iar gazonul va fi montat în luna noiembrie a acestui an.
20 de milioane de euro este costul noului stadion de la Sepsi, iar banii provin de la Guvernul din Ungaria. Pandemia nu a oprit lucrările stadionului din Sfântu Gheorghe, pe care va juca Sepsi OSK. De asemenea, lucrările au continuat și la cele trei arene care se construiesc în București.

Laszlo Dioszegi: „Costă aproximativ 20 de milioane de euro”

„Sută la sută nu o să fie gata anul acesta, abia în mai o să fie gata, anul viitor. Costă peste 20 de milioane de euro stadionul și încă vreo 4 milioane de euro complexul. O să aibă 8.400 de locuri. Banii sunt de la Guvernul din Ungaria. În noiembrie vrem să punem gazonul, ca să fie bine și el, să nu se rupă. Să aibă timp să se prindă”, a anunțat patronul celor de la Sepsi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *