Prima pagină » Razboi în Ucraina » O navă de război ucraineană și două bombardiere au fost distruse de forțele armate ruse
O navă de război ucraineană și două bombardiere au fost distruse de forțele armate ruse

O navă de război ucraineană și două bombardiere au fost distruse de forțele armate ruse

08 mai 2022, 15:00, 3 ,
în Razboi în Ucraina

Ministerul Apărării rus a anunţat duminica aceasta că a distrus în cursul nopţii cu o rachetă o navă de război ucraineană în apropierea portului Odesa, din sudul Ucrainei, transmit Reuters și Agerpres.

Ministerul rus a declarat că rachetele sale au lovit o corvetă ‘Project 1241’, de tip sovietic, clasa Tarantul – conform clasificării NATO.

Sistemul de apărare antiaeriană rus a doborât în timpul nopţii două bombardiere Su-24 şi un elicopter aparţinând ucrainenilor deasupra Insulei Şerpilor, în Marea Neagră, a mai transmis ministerul rus într-o declaraţie.

Potrivit sursei citate, patru avioane de luptă, patru elicoptere şi o navă de asalt aparţinând forţelor ucrainene au fost distruse în ultimele 24 de ore.

Reuters menţionează că nu a putut verifica din surse independente aceste informaţii şi că partea ucraineană nu a făcut deocamdată niciun comentariu.

Comentarii
  • Razboiul din Ucraina a relansat propaganda maghiara. Potrivit lor, numai ei sunt un popor. Toti vecinii, din Est, Sud si Nord sunt niste adunaturi, corcituri venite de niciunde, motiv pentru care trebuie sa le fie confiscate teritoriile.
    Nu ma credeti? Cautati pe youtube Szilágyi Béla László. Spune baliverne si despre ucraineni, si despre noi, si despre sarbi.

  • ziaristul lui peste, stirea e asa: dronele ucrainiene au distrus 2 sisteme antiaeriene, 2 barci rapide, seara au bombardat cu 2 su27 si a doua zi rusii au mai trimis un helicopter plin cu trupe speciale care a fost distrus de drone, paguba la ucrainieni: 6 bombe si 4 rachete, vezi ca e plin internetul de filme

  • Cand unii distrug ceilalti nu recunosc .. si viceversa iar la urma presa selecteaza ce vrea ”partidu’ lu peste prajit” si interpreteaza sa sune pompos si siropos in imaginea sistemului, NU SUNTETI CU NIMIC MAI DIFERITI DECAT SISTEMUL MASS MEDIA RUSESC, acelasi tel metode diferite. CREDIBILITATE 0, asa ati facut si cu pandemia care pana la urma sa dovedit a fi un fas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024