Prima pagină » National » O mașină s-a răsturnat pe Valea Prahovei. O persoana a murit pe loc

O mașină s-a răsturnat pe Valea Prahovei. O persoana a murit pe loc

07 iun. 2021, 10:42,
în National

O mașină s-a răsturnat pe Valea Prahovei duminică după-amiază pe DN1A, în localitatea prahoveană Măneciu. Autovehiculul a ajuns pe plafon, în afara părții carosabile, ieri în jurul orei 15.45.

Din nefericire, un bărbat a decedat, iar o femeie a fost rănită, după ce autoturismul în care aceştia se aflau s-a răsturnat, duminică, pe DN 1A, la Măneciu. Până în acest moment nu se cunoaște cu exactitate cauza producerii accidentului teribil.

O mașină s-a răsturnat pe Valea Prahovei. Ce spun autoritățile

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, accidentul a avut loc la km 129+500, un autoturism în care se aflau trei persoane părăsind partea carosabilă, răsturnându-se pe plafon. Din păcate, un bărbat de 54 de ani a decedat, iar o femeie a fost rănită, fiind transportată la spital, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Un şofer neatent a provocat un accident rutier la Iași

În această dimineața, 7 iunie 2021, un şofer neatent a provocat un accident rutier în zona Bucium din Iași. Conducătorul autoturismului a intrat pe spaţiul verde și s-a oprit cu maşina într-un stâlp.

În urma testării cu aparatul etilotest, șoferul a avut o alcoolemie de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 07 Iunie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 27 ani, în timp ce ar fi condus un auto pe Șos. Bucium din mun. Iași, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerei. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa și conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Un alt bărbat din Iași s-a urcat atât de beat la volan încât a provocat un accident rutier și a plecat de la fața locului fără măcar să știe ce s-a întâmplat. Polițiștii l-au depistat și au deschis pe numele său un dosar penal. După ce a fost audiat, a fost reținut pentru 24 de ore și riscă să-și petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Vă reamintim faptul că duminică după-amiază, o mașină s-a răsturnat pe Valea Prahovei, iar o persoana și-a pierdut viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *