Prima pagină » Local » O maşină de pompieri a fost implicată într-un accident rutier grav în Iaşi – (EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/ UPDATE)

O maşină de pompieri a fost implicată într-un accident rutier grav în Iaşi – (EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/ UPDATE)

23 iun. 2020, 08:18,
George Cristian, în Local

O maşină de pompieri a fost implicată într-un accident rutier în Iaşi. Accidentul rutier s-a produs în zona Ţesătura din Iaşi. Două autobvehicule au fost implicate, un autoturism şi o maşină de pompieri. Momentan nu se cunosc circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Conducătorul autoturismului este internat în acest moment la Spitalul de Neurochirurgie Iași, la secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Conform medicilor prezintă leziuni grave cerebrale importante, se află în comă, cu hemoragie profundă în creier. Nu se pune problema unei intervenții chirurgicală, au menționat medicii.

O maşină de pompieri a fost implicată într-un accident rutier în Iaşi

În această dimineaţă, în zona Ţesătura din municipiul Iaşi s-a produs un accident rutier. Din primele imagini de la faţa locului rezultă faptul că accidentul s-a produs între un autoturism şi un vehicul ce aparţine de ISU Pompieri. La faţa locului a intervenit un echipaj de poliţişti rutieri pentru a vedea modalitatea în care s-a produs accidentul.

Impactul a fost unul destul de puternic şi autoturismul care a fost lovit de maşina de pompieri a suferit daune consistente. La faţa locului este prezentă şi o Ambulanţă SMURD, dar nu se cunoaşte cu exactitate daca vreo persoana a fost rănită. Accidentul a avut loc într-o intersecţie aglomerată. Se pare că maşina de pompieri a intrat din plin într-un autoturims marca Dacia Logan.

Vina este a şoferului autoturismului marca Dacia Logan pentru că autovehiculul ISU avea semnalele acustice pornite. Concret, șoferul autoturismului marca Dacia Logan nu a acordat prioritate mașinii ISU care avea semnalele acustice aferente. Există victime, dar din fericire, niciuna dintre persoane nu a fost grav rănită. Totuși, daunele pe care mașina le-a suferit sunt mari.

Maşina de pompieri trebuia să intervină la un apel la numărul unic 112 care anunţa un incendiu în Ivănescu, colţ cu Strugurilor.

Traficul se desfăşoară cu dificultate din cauza carosabilului blocat. Şoferii care vor să tranziteze zonă sunt sfătuiţi să o ocolească.

Incendiu în zona Ivănescu din Iaşi

O altă maşină de pompieri intervine, în aceste momente, pentru lichidarea unui incendiu în zona Ivănescu din Iaşi. Se pare că o anexă a unei gospodarii arde. În urma unui apel la numărul unic de urgenţă, 112, s-a anunţat faptul că un incendiu a izbucnit în zona Ivănescu, colţ cu strada Strugurilor. Maşina care trebuia inițial să intervină la incendiu a fost implicată într-un accident rutier în zona Ţesătura din Iaşi. Autoritățile au trimis un alt autovehicul la faţa locului, iar pompierii încearcă să lichideze incendiul din zonă. Momentan nu se cunoaşte existența vreunei persoane rănite în urma incendiului care are loc în zona mai sus amintită.

UPDATE:  ”Pacientul se află in stare gravă la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi. Acesta este ventilat si intubat   A  suferit un traumatism cranio cerebral şi a fost stabilizat de către medicii din cadrul UPU Iaşi. I-a fost făcut un Computer Tomograf. Este intubat şi ventilat mecanic şi a fost transferat către Secţia de Terapie din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.” a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi despre şoferul Daciei Logan care a fost izbită de un autovehicul al Pompierilor ISU Iaşi.

UPDATE 08.20 Conform ultimelor date intrate în posesia reporterilor BZI.RO, accidentul rutier este unul grav.

”O autospecială pentru de Stingere cu Apă şi Spumă aflată în misiune a acroşat un autoturism marca Dacia Logan. Şoferul autoturismului Dacia nu a respectat semnalele acustice pe care maşina ISU le avea şi a intrat în intersecţie fără să se asigure. În acele momente, prin aceeași intersecție intra și un autoturism ISU care se afla în misiune și care a intrat în plin în autoturismul Dacia Logan.  Şoferul este grav rănit şi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt.” au explicat autorităţile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *