Prima pagină » International » O mama și-a dat în adopție gemenii de doar 6 săptămâni! „Îmi era dor de vechea mea viață”
O mama și-a dat în adopție gemenii de doar 6 săptămâni! „Îmi era dor de vechea mea viață”

O mama și-a dat în adopție gemenii de doar 6 săptămâni! „Îmi era dor de vechea mea viață”

24 oct. 2024, 11:55,
Cătălina IURAȘCU în International

O mama și-a dat în adopție gemenii de doar 6 săptămâni. Motivul pentru care a luat această decizie este șocant: îi era dor de vechea viață în care făcea ce voia, când voia.

Copiii au fost preluați de sora vitregă a mamei. Ea a explicat că ea și soțul ei, care au deja doi copii, explorau opțiunile de adopție sau plasament.

O mama și-a dat în adopție gemenii de doar 6 săptămâni

Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care cuplul care i-a adoptat pe cei mici, care și-a dorit întotdeauna să aibă trei sau patru copii, a avut complicații în timpul primelor două sarcini, ceea ce a dus la o histerectomie pentru mamă.

Mama, care a decis să rămână anonimă, a explicat că, în timp ce ea și soțul ei explorau opțiunile de adopție, sora soțului ei s-a căsătorit și a rămas însărcinată cu gemeni.

Mama a spus că sora soțului ei „nu a exprimat niciodată dorința de a avea copii și a fost cu siguranță stresată să afle că este vorba despre gemeni.”

Când gemenii aveau aproximativ șase săptămâni, părinții lor i-au lăsat să stea la ei pentru un weekend în timp ce mergeau la nunta unui prieten. Dar a doua zi, la ora 15:00, părinții nu s-au întors încă să-și recupereze gemenii.

„Deciseseră să profite de ocazie pentru a dormi mai mult, au luat masa și apoi au vrut să facă câteva cumpărături, gândindu-se că este o pauză plăcută de la bebeluși. Două săptămâni după nuntă, ne-au cerut să vină din nou în vizită. Ne-au spus că a avea gemeni era semnificativ mai greu decât își imaginau și că le era foarte dor de viața lor anterioară, când puteau face orice voiau, oricând voiau. Au spus că știu că noi luam în considerare adopția și s-au întrebat dacă am accepta să îi luăm pe gemeni. Au crezut că ar fi cea mai bună soluție, deoarece ar putea continua să îi vadă și să fie implicați în viețile lor (după cum le convenea)”, a povestit femeia.

Mama adoptive și-a pierdut tot respectul pentru părinți

Mama a dezvăluit că ea și soțul ei au rămas șocați, dar au petrecut următoarea lună discutând opțiunile și au mers chiar la ședințe de consiliere împreună cu ei.

De asemenea, a menționat că a dus-o pe sora soțului ei la un obstetrician pentru a discuta despre posibilitatea unei depresii postnatale. Dar concluzia a fost că „nu voiau să fie părinți și ne-au dorit pe noi să preluăm copiii.”

Ambele cupluri au întocmit un acord legal și au renunțat la drepturile părintești, iar ei au adoptat gemenii.

„Îi adorăm absolut pe bebeluși și simțim că familia noastră este completă acum, dar nu știu cum să interacționez cu cumnatul și cumnata mea”, a continuat mama.

Mama adoptivă dezvăluie că a pierdut tot respectul pentru ei, deoarece „au recunoscut practic că copiii lor erau o inconvenientă pe care voiau să o elimine.”

Acum a trecut un an de la adopție, iar toată lumea din familia soțului ei se comportă de parcă ceea ce au făcut ei era perfect normal.

Ea a dezvăluit chiar că fratele și cumnata ei le-au cerut părinților să nu le spună gemenilor că nu sunt părinții lor biologici, ceea ce contravine acordului legal pe care l-am semnat cu toții.

„Planuim să fim deschiși și sinceri cu ei despre cum au devenit parte din familia noastră apropiată. Este atât de bizar pentru mine că toată lumea consideră că acesta a fost un lucru perfect adecvat de făcut”, declară mama.

Mama care și-a dat în adopție gemenii de doar 6 săptămâni nu a vrut să-și asume rolul de mamă, iar acum este dur criticată de către părinții adoptivi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`