Prima pagină » National » O mamă își forțează copiii să caute în tomberoane! „Este un stil de viață!”

O mamă își forțează copiii să caute în tomberoane! „Este un stil de viață!”

15 oct. 2024, 11:54,
Cătălina IURAȘCU în National

O mama își forțează copiii să caute bunuri în tomberoane infestate cu șobolani! Mama a patru copii a dezvăluit câteva dintre metodele extreme pe care ea și familia ei le folosesc pentru a economisi bani.

Rosanna Tran, în vârstă de 52 de ani, se descrie drept „Regina economisirii” și a spus că, deși locuiește într-o casă frumoasă și își permite să cheltuie bani, nu consideră că este „necesar”. Astfel, mama își forțează copiii să caute bunuri în tomberoanele infestate cu șobolani.

O mama își forțează copiii să caute bunuri în tomberoane

Căutarea în gunoaie se referă la practica de a răsfoi prin containere pentru alimente sau obiecte de valoare. În Marea Britanie, nu este tehnic ilegal, deoarece gunoiul nu este considerat proprietatea cuiva.

„Căutarea în gunoaie este un stil de viață”, a declarat ea.

Când familia merge la căutarea în gunoaie, își atașează pungi de plastic la picioare și aduc chiar și o sirenă pentru a speria șobolanii.

„Am avut câteva incidente cu șobolanii”, a spus fiica ei, Elizabeth.

Ei caută și prin containerele vecinilor și iau acasă lucruri pe care le găsesc lăsate pe marginea drumului.

Rosanna, care este manager de proprietate, a dezvăluit că părinții ei nu sunt deloc economi și a recunoscut că, după ce i-a văzut ajungând fără bani după ce au cheltuit pe mese extravagante, a decis să adopte un stil de viață de „economisire”.

Elizabeth a spus că, pe când creștea, îi era rușine de tehnicile de economisire ale mamei sale, dar acum, la 26 de ani, este mândră de modul în care familia sa economisește bani.

„Este un pic groaznic, dar am găsit atât de multe lucruri, de la bijuterii, la mobilă și trofee”, a spus Elizabeth.

Au reușit să economisească sume fabuloase

Familia afirmă că au economisit cu ușurință 8.000 de lire sterline din lucrurile pe care le-au găsit în containere. Își păstrează tot ce adună în garaj și folosesc tehnici de bricolaj pentru a transforma lucrurile găsite în mobilă pentru casa lor.

Rosanna a transformat o ușă veche găsită într-un container într-o pistă pentru ca fiica ei, Charisma, să exerseze pentru concursurile de frumusețe și a făcut chiar o rochie pentru ea folosind o fundă găsită într-un tomberon.

„Partea mea preferată la căutarea în gunoaie este când găsesc ceva cu adevărat promițător”, a spus Elizabeth.

Familia iubește de asemenea să găsească alimente gratuite și „ciupesc” fructe proaspete din pomii vecinilor. Ei iau acasă chiar și pliculețe de maioneză și ketchup găsite în containere și spun că nu pot să creadă că oamenii ar arunca astfel de lucruri.

Mama își forțează copiii să caute bunuri în tomberoanele infestate cu șobolani. Deși acest lucru nu o fac din nevoie, consider că este cea mai bună modalitate de a economisi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
15 octombrie 2024
15 octombrie 2024