Prima pagină » International » O mamă din Rusia și-a vândut fiul nou născut pentru a-și putea plăti o operație estetică
O mamă din Rusia și-a vândut fiul nou născut pentru a-și putea plăti o operație estetică

O mamă din Rusia și-a vândut fiul nou născut pentru a-și putea plăti o operație estetică

12 iul. 2022, 21:59,
în International

O mamă din Rusia a fost arestată pentru că și-a vândut fiul nou-născut pentru 3.000 de lire sterline și i-ar fi spus cuplului care a cumpărat copilul, că va cheltui banii pentru o operație estetică. O mamă și-a vândut copilul nou-născut pentru a plăti o operație la nas de 3.000 de lire sterline, susține poliția din Rusia.

Femeii de 33 de ani nu i-a fost dezvăluit numele de presa locală din Kaspiysk, Daghestan, sudul Rusiei, unde a fost arestată sub suspiciunea de trafic de persoane. Potrivit rapoartelor poliției, mama a luat un mic depozit de 274 de lire sterline de la un cuplu care a acceptat să ia copilul.

Poliția a intervenit și le-a deschis dosar penal pentru trafic de persoane

La scurt timp după ”tranzacție”, copilul s-a îmbolnăvit și a trebuit dus la spital. Acolo, medicii au cerut certificatul de naștere al celui mic, moment în care minciuna a început să se năruiască, potrivit The Daily Star.

Ca să pună mâna pe document, părinții adoptivi au plătit 1.370 de lire sterline. Timp de o lună au negociat la sânge prețul cu mama care și-a vândut copilul de dragul intervențiilor estetice. Urmau să achite și restul, pentru a acoperi prețul bebelușului, dar nu au mai apucat, deoarece poliția a intervenit și le-a deschis dosar penal pentru trafic de persoane.

”Autoritățile au deschis cazul împotriva unei rezidente în vârstă de 33 de ani din Kaspiysk. E suspectată că a încălcat paragraful h din Partea a 2-a a Art. 127.1 din Codul Penal”, a declarat Comitetul Federal Rus de Investigații.

Urmează ca oamenii legii să stabilească ce pedeapsă îi va fi aplicată femeii, dar și ce se va întâmpla cu bebelușul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *