Prima pagină » National » O judecătoare din București susține că tatăl lui Vlad Pascu ar fi fost cămătar: ”Le lua apartamentele la oameni!”

O judecătoare din București susține că tatăl lui Vlad Pascu ar fi fost cămătar: ”Le lua apartamentele la oameni!”

22 aug. 2023, 14:12, 7 ,
în National

Apar noi informații despre tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis două persoane în 2 MAI. Judecătoarea din București susține că Mihai Pascu ar fi fost cămătar și că ar fi luat numeroase apartamente de la oamenii care se împrumutau de la el.

Vă aducem aminte faptul că Vlad Pascu în vârstă de 19 ani a ucis două persoane în stațiunea 2 Mai din Constanța după ce s-a drogat și a urcat la volanul autoturismului.

O judecătoare din București susține că tatăl lui Vlad Pascu ar fi fost cămătar

Mihaela Lămâița Ciocea, fosta judecătoare la Curtea de Apel București, care a fost exclusă din magistratură anul trecut de către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) din cauza abaterilor disciplinare, a postat pe pagina sa oficială de Facebook un comentariu referitor la tragicul accident rutier din stațiunea 2 Mai, în care un individ drogat, fiul unui individ influent, a cauzat moartea a doi tineri și rănirea altor trei persoane.

Fosta judecătoare a menționat că pe vremea când activă la Judecătoria Sectorul 3, Mihail Pascu, tatăl șoferului vinovat, era prezent frecvent în ședințele instanței, în perioada anilor 2000. Ea a relatat că Mihail Pascu avea numeroase litigii cu persoane mai puțin avute cărora le acordase împrumuturi cu dobândă mare și cărora ulterior intenționa să le confiște apartamentele pentru că nu-și plătiseră datoriile către el. Mai concret, tatăl lui Vlad Pascu ar fi fost cămătar:

„Începând cu anul 2000 eram judecător începător la Judecătoria sectorului 3 din București iar acest „investitor imobiliar”, Mihai Pascu era nelipsit din ședințele instanţei. Avea zeci de litigii cu români amărâți cărora le dăduse bani cu camătă și le luase apoi apartamentele cu care aceștia garantaseră împrumutul. Nu pentru ca oamenii nu plăteau, dar pentru ca în momentul când aceștia restituiau împrumutul sau ratele la împrumuturi nu le mai dădea chitanță. Apoi, ii și executa silit. Credeți că a avut vreo reținere să plătească la DIICOT pentru ca această structură să renunțe la urmărirea penală a fiului său? Cine își mai amintește că înșelarea oamenilor de către cămătari a fost în anii 90 și începutul anilor 2000 un fenomen de masă și i-au căzut victime sute de mii de oameni? În vremea asta, justiția refuza insistent să îi pedepsească pe cămătari, susținând că acestea sunt litigii civile și nu infracțiuni.

Monica Tatoiu, reacție dură la adresa părinților lui Vlad Pascu

Fosta judecătoare nu este singura persoană care nu a avut cuvinte de laudă la adresa părinților lui Vlad Pascu. Monica Tatoiu a mărturisit faptul că îl cunoaște pe Mihai Pascu având numeroase procese cu acesta. Ba mai mult, aceasta a mărturisit că a fost șocată în momentul în care Mihai Pascu ar fi plătit la notar o tranzacție imobiliară cu 17 milioane de euro cash:

” Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior, în 2017, a fost trimis în judecată și condamnat. Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? ” susține Monica Tatoiu.

Așadar, în spațiul public a apărut informația că tatăl lui Vlad Pascu ar fi fost cămătar prin anii 2000 când le lua apartamentele oamenilor de la care avea de recuperat diverse sume de bani.

Comentarii
  • cocalari bombardieri si el si tacsu’

  • Aschia nu sare departe de trunchi. Ce educatie putea sa dea un astfel de om fiului sau?

  • Mdaaaaa…. nici cu judecatorii astia nu mai pot…. toti raspund la comenzi…. eu am de 7 ani un proces in care ma judec cu primaria pentru autorizatia de constrictie atribuita unui vecin care si-a facut o casa fix pe gardul meu si cu 4 ferestre cu vedere direct la mine in curte …desi legea spunea prrcum si Regulamentul General de Urbanism impunea 2 5 m ca distanta minimala dintre proprietati…. cu toate acestea vecinul meu care este prieten cu prarul a adus o Ridicare Topografica falsa din care rezulta ca intre proprieyatile noastre ar exista 2,6 m…..nimic mai fals…. cu toate acestea desi am depus instantei Buftea 2 expertize din care rezulta ca Ridicarea Topografica a vecinului este falsa, ei bine Instanta Buftea au refizat sa scoata sau sa anuleze acel fals

  • NICOLAESCU SORIN

    Mdaaaaa…. nici cu judecatorii astia nu mai pot…. toti raspund la comenzi…. eu am de 7 ani un proces in care ma judec cu primaria pentru autorizatia de constrictie atribuita unui vecin care si-a facut o casa fix pe gardul meu si cu 4 ferestre cu vedere direct la mine in curte …desi legea spunea prrcum si Regulamentul General de Urbanism impunea 2 5 m ca distanta minimala dintre proprietati…. cu toate acestea vecinul meu care este prieten cu prarul a adus o Ridicare Topografica falsa din care rezulta ca intre proprieyatile noastre ar exista 2,6 m…..nimic mai fals…. cu toate acestea desi am depus instantei Buftea 2 expertize din care rezulta ca Ridicarea Topografica a vecinului este falsa, ei bine Instanta Buftea au refizat sa scoata sau sa anuleze acel fals

  • NICOLAESCU SORIN

    Cu tozte acestea esii fusesem amenintat ca voi pierde procesul …. intrucat paratii au spus ca vor apela la MAFIA INSTANTELOR – FILIERA ,””PARLOG”” filiera care are CULOAR IN TANDUL TUTUROR JUDECATORILOR DIN ROMANIA…..
    Ei bine chiar am pierdut acest proces la instanta de fond de la Buftea….. voi merge la Recurs unde am fost din nou amenintat ca voi pierde intrucat vecinii mei au dat atatia bani….”” astfel incat judecatorii sa grohaie fe placere „”” asa ca ALÒOOOOOOOO DNA -ul , ma aude si pe mine un biet cetatean care se lupta cu un mare investotor si prieten bun al primarului care este si patron al firmei de reabilitari si asfaltari din orasul meu ?!? Rog pe aceasta cale sa fiu ajutat astfel incat da nu mai cad prada MAFIEI DIN JUSTITOE -FILIERA PARLOG ROG DNA…..SAU ORICE INSTITUTIE SA MA AJUTE !!!!!

  • NICOLAESCU SORIN

    Va dati si Dvs. Seama, oameni buni daca falsul este si in prezent la dosar, in ciuda rugamintilor Avocatului meu de a fi macar retras de acolo ca urmare atat a expertizelor mele aflate la dosar precum si a raportului de expertiza efectuat de catre expertul judiciar … atentie, expert dispus chiar de Instanta de Judecata…. si cu toate acestea am pierdut procesul iar motivatia instantei a fost ca cererea mea este nefonfata…. adica sa inyeleg ca cel mai fonfat este falsul care mu s-a dorit a fi teyras de Instanta sau Culoarul in Instanta al FILIEREI „”PARLOG”” ?!? Spuneti-mi si mie ce sa mai cred…. pentru ca mi s-a adis deja la cunostinta inca de pe acum ca in urma interventiei la viitorul recurs, MACIA FILIEREI „”PARLOG”” va avea grika sa primesc urmatoarea sentinta „”” ONSTANTA DE TECURS MENTINE SENTINTA INSTANTEI DE FOND” ASA CA ALOOOOOOOOOOOOO, DNA-UL EXISTA SI PENTRU OAMENII DE RAND SAU DOAR PENTRU POLITICIENI ?!?

  • NICOLAESCU SORIN

    Oare ce sa mai cred… ca la instanta de fond Buftea este mult mai important un fals in pofida atat a expertozelor mele din dosar dar mai mult chiar si impotriva Expertului Judiciar dispus ofocial cjoar de catre onor instanta de fond Buftea ?!? Si cu toate acestea in ciuda atentionarilor si insistentelor avocatului meu de a tetrage de a dosar actul fals al vecinului meu, totusi Instanta de fond Buftea, refuza dupa f.f. multe amanari si da in final verdictul cum ca cererea nea este Nefondata…. Doresc sa precizez ca o anume persoana necunoscuta mie mi-a comunicat din partea … atat mi-a spus…. a filierei „Parlog”” faptul ca faca voi depune recurs, voi primi si de la Instanta fe Recurs urmatoarea sentinta „”INSTANTA DE RECURS MENTINE SENTINTA INSTANTEI DE FOND…. ADICA, CEREREA MEA ESTE NEFONDATA „” !!! ASTA PATESC TOTI CEI CARE SE PUN CU MAFIA INSTANTELOR REPREZENTATA DE FILIERA „”PARLOG”” IN JUSTITIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024