Prima pagină » Bursa Barfelor » O judecătoare de la Bucale a șmenuit afacerea de 100 milioane de euroi de la Iași
O judecătoare de la Bucale a șmenuit afacerea de 100 milioane de euroi de la Iași

O judecătoare de la Bucale a șmenuit afacerea de 100 milioane de euroi de la Iași

23 dec. 2023, 02:00, 4 ,
în Bursa Barfelor

În continuarea rubricii, babele mai fac o revenire la faza cu terenurile din Copou, unde Controloru a șmenuit zeci de hectare în valoare de aproape 100 milioane de euroi. Terenurile s-au vândut și s-au făcut blocuri, dar procurorii de la Bucale au resuscitat dosarul și e cam bâia pentru mulți. O să înceapă și niște audieri pentru că treaba e groasă. Babele au aflat niște dedesubturi care îți fac pielea de găină. O fostă judecătoare de la Bucale, acum avocată la casa Zbârciților, s-a ocupat cu deosebită atenție să ascundă dosarul. A avut-o complice și pe nevasta unuia Țucăit de la casa de avocatură care acum încă mai joacă în sistem. Pe fosta judecătoare o cheamă Ionela Stafi Josnicu. La ce nume sunt vehiculate, se anunță un an nou incendiar.

Comentarii
  • La Iași sunt implicate nume grele, ex parchet, ex 215.

  • Toata treaba e Cihodaru Bogdan (3 ani cu suspendare), fostul socru Pomarleanu si actuala nevasta coarda avocat Viticanu

  • Toti judecatorii fac smenuri. Si au salarii astronomice, tocmai, pentru a fi ,,incoruptibili

  • Daca resusciteaza dosarele cu retrocedarile dubioase o sa aveti ce sa scrieti ani buni inainte.
    Mai ales ca cei care au dat atunci deciziile au plecat la pensie si nu mai pot influenta situatiile, iar cei noi in functii vor sa se afirme si asa ies adevaruri la suprafata, ceea ce nu e neaparat rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *