Prima pagină » International » O întreagă comună aleargă alături de primar pentru a-l ajuta să slăbească: „Cineva m-a numit gras”
O întreagă comună aleargă alături de primar pentru a-l ajuta să slăbească: „Cineva m-a numit gras

O întreagă comună aleargă alături de primar pentru a-l ajuta să slăbească: „Cineva m-a numit gras”

16 iul. 2024, 17:00,
în International

Primarul comunei Valdobbiadene din provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia, a hotărât să piardă kilogramele în plus, iar întreaga localitate s-a mobilizat să-l susțină, relatează notizie.it.

Luciano Fregonese, care cântărește 130 kg, a fost deschis cu privire la dificultățile sale alimentare. Cu toate acestea, primarul demonstrează o voință de fier, având alături o echipă remarcabilă, notează News.ro.

„M-au făcut gras, au scris pe un perete”

În fiecare joi seara, jumătate din comună îl însoțește în alergare, ajutându-l astfel în procesul de slăbire. Această activitate nu doar că îi sprijină eforturile de a pierde în greutate, dar a și consolidat legătura dintre el și cetățeni, care îi oferă încurajări și îi țin companie de săptămâni întregi.

Alergarea de seară s-a transformat într-o plimbare energică pe străzile orașului, în timpul căreia localnicii profită de ocazie pentru a semnala eventualele probleme administrative.

Inițial, doar câțiva locuitori au participat la jogging, dar numărul participanților a crescut treptat, ajungând la un grup de 150 de persoane.

„Cineva m-a numit gras acum ceva timp, scriind pe un perete. Nu m-am simțit jignit; după 20 de ani ca administrator, acesta este rezultatul”, a spus primarul, care a fost recent reconfirmat pentru un al treilea mandat.

Datorită prânzurilor de afaceri și întâlnirilor cu susținătorii, Fregonese a acumulat în jur de zece kilograme pe an, dar acum întreaga comună îl sprijină în eforturile sale de a slăbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *