Prima pagină » Titlurile zilei » O inimă uriașă din trandafiri albi a deschis cortegiul funerar al tânărului asasinat lângă casă, la petrecerea de majorat: „Nu te vom uita niciodată, sufletul nostru drag” – ATENȚIE! GALERIE FOTO CARE VĂ POATE AFECTA EMOȚIONAL

O inimă uriașă din trandafiri albi a deschis cortegiul funerar al tânărului asasinat lângă casă, la petrecerea de majorat: „Nu te vom uita niciodată, sufletul nostru drag” – ATENȚIE! GALERIE FOTO CARE VĂ POATE AFECTA EMOȚIONAL

21 sept. 2023, 02:00,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA în Titlurile zilei

Durere fără margini pentru familia lui Sebastian. O inimă uriașă din trandafiri albi a deschis cortegiul funerar al tânărului asasinat lângă casă, la petrecerea de majorat a unui prieten de-al său. Miercuri, 20 septembrie 2023, a fost condus pe ultimul drum. La înmormântare au luat parte zeci de persoane, rude, prieteni, vecini, dar și străini care au fost impresionați de tragedia în urma căreia băiatul și-a găsit sfârșitul

Familia lui Sebastian Iulian Butnariu trece printr-o adevărată dramă după ce, în noaptea din 16/17 septembrie 2023, băiatul lor și-a găsit sfârșitul în mâinile unui „cuțitar”. Acesta era cunoscut de rude, apropiați, prieteni și vecini ca fiind o persoană liniștită, care își dorea să se bucure de viață, având în vedere boala cumplită de care a suferit la vârsta de 14 ani și pe care a reușit să o învingă după o luptă grea (n.r. – a avut o tumoră spinală de 7 cm). Tânărul a intervenit în scandal doar ca să aplaneze situația, însă a sfârșit în cel mai tragic mod. Ieri (n.r. – 20 septembrie 2023) a plâns și cerul la înmormântarea lui.

O inimă uriașă din trandafiri albi a deschis cortegiul funerar al tânărului asasinat lângă casă, la petrecerea de majorat

Atât părinții, frații, rudele, prietenii, cât și vecinii au plâns în hohote în momentul în care trupul neînsuflețit al tânărului ucis a fost scos din casa împodobită cu poze mari în care apărea așa cum cei dragi îl vor purta mereu în sufletele lor. Acestuia îi făcea plăcere să se întoarcă repede „acasă”, în locul unde și-a petrecut aproape 20 de ani din viață. Tânărul a fost înhumat în cimitirul comunei Ciurea, slujba fiind oficiată de preotul din localitate, care s-a rugat pentru mântuirea sufletului. Băiatul a fost înmormântat într-un sicriu alb care avea 4 flori negre în fiecare colț. Frații, cumnații, verișorii și apropiații lui s-au îmbrăcat cu tricouri albe cu chipul său senin.

Ba mai mult, frații și părinții i-au luat o inimă uriașă din trandafiri albi, pe care au scris un ultim mesaj: „Nu te vom uita niciodată sufletul nostru drag. Cu dragoste eternă frații și părinții”. Aceasta a fost dusă până la cimitir de 2 băieți. În față a stat cel mai mic membru al familiei lor, un micuț îmbrăcat cu același tricou alb cu chipul său, care ducea cu grijă un tablou. În spate au fost colegii și prietenii, care plângeau cât duceau spre locul lui de veci coroanele pline de flori albe și albastre, iar mai apoi mașina mortuară, care a fost împodobită cu cele mai alese flori.

Și cerul a plâns la înmormântarea tânărului ucis

20 septembrie 2023 a fost una dintre cele mai grele zile pentru toți cei care l-au cunoscut și iubit pe Sebi. Cu haine cernite și chipurile desfigurate de durere, membrii familiei l-au condus pe ultimul drum pe tânărul care se afla abia la începutul vieții.

„Nu-mi vine să cred că, de astăzi, prietenul și verișorul meu nu va mai fi. Am plâns și-am urlat cât de tare am putut încă din clipa în care am auzit tragedia. Dar m-a alinat chipul lui blând care parcă dormea. De ce s-a dus oare? De ce nu s-a bucurat de viață? De ce și iar de ce? Avea atâtea planuri. Voia să plece, să lucreze în țări străine și să-și facă un viitor. Ai lăsat, vărule, multe inimi îndurerate”, strigă, cu ochii plini de lacrimi, un verișor de-al tânărului.

Vă reamintim că Sebastian Iulian Butnariu, în vârstă de 20 de ani, a murit în chinuri groaznice chiar la 2 case distanță de locuința lui. „Casapu”, un puști cu aere de șmecher, a dat cu un cuțit pe unde a apucat, iar încă doi tineri puteau fi uciși, însă au scăpat cu viață. Lecția de „smardoi” pe care a predat-o îl va ține în pușcărie ani grei.

Totul a pornit de la un conflict apărut între Tudose, cel care se zbate între viață și moarte, și Andrei Petronel Silion, poreclit „Casapu”. Între cei doi a mai intervenit încă o persoană, iar Iulian Sebastian Butnariu și-a dorit să aplaneze situația. Dar și-a găsit sfârșitul în mâinile puștiului cu aere de smardoi și ale complicelui său, Florin Armando Maxim. Cei doi au avut cel mai ascuțit cuțit în mână și i l-au înfipt direct în inimă și-n spate.

Casapu, puștiul cu aere de șmecher, n-ar fi fost singurul care a constituit această scenă macabră. Ar mai fi avut două ajutoare. Unul dintre ei a contribuit la măcel cu diferite obiecte, iar celălalt s-a ocupat de transportul vinovaților pentru a nu da piept cu legea. În acest moment, doar Andrei Petronel este arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ceilalți doi sunt acasă, în fotoliul lor comod.

Iată că, miercuri, 20 septembrie 2023, familia Butnariu a fost împietrită de durere. O inimă uriașă din trandafiri albi a deschis cortegiul funerar al tânărului asasinat lângă casă, iar părinții și frații i-au lăsat un ultim mesaj.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`