Prima pagină » International » O influenceriță și-a pierdut viața, la doar 24 de ani. Tragedia a fost filmată de prietena ei

O influenceriță și-a pierdut viața, la doar 24 de ani. Tragedia a fost filmată de prietena ei

04 oct. 2024, 20:00,
Redacția BZI în International

O influenceriță a avut parte de un sfârșit tragic, la doar 24 de ani. Aceasta a căzut într-un pasaj subteran de pe stradă, iar incidentul grav i-a adus sfârșitul. Tragedia a fost filmată de prietena ei, care se afla cu ea în acel moment.

Sfârșit tragic pentru o influenceriță de 24 de ani! Se afla pe stradă cu prietena ei și filmau un videoclip, dar la un moment dat a căzut într-un pasaj subteran. Tânăra nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

O tânără a avut parte de un sfârșit tragic

Arina Glazunova avea 24 de ani și se afla în orașul Tbilisi din Georgia când și-a dat ultima suflare. Influencerița rusoaică s-a filmat pe stradă alături de prietena ei, în timp ce cânta piesa `For The Last Time”, a trupei Hunger Boys. Aceasta s-a plimbat în timp ce era filmată, dar la un moment dat s-a apropiat de un pasaj subteran. O clipă a mai despărțit-o de momentul fatal, în care a căzut în pasaj și și-a pierdut viața. Atât ultimele secunde din viața ei, cât și primele clipe după ce a murit au fost filmate de prietena ei.

Aceasta se aude zbierând după ce o vede pe Arina Glazunova că se prăbușește. În cele din urmă, influencerița a fost declarată decedată. Tânăra nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Imaginile cu ultimele clipe din viața Arinei Glazunova au făcut înconjurul Internetului și au stârnit o mulțime de tristețe.

A fost ridicat un altar de lumânări

Moartea Arinei Glazunova a stârnit multă revoltă în cazul celor care au văzut ce s-a întâmplat. O mulțime de persoane au creat un altar fin lumânări și flori în locul în care influencerița rusoaică s-a stins din viață.De asemenea, oamenii au fost șocați de faptul că a fost posibil că această tragedie să se producă. Ceea ce le-a atras atenția a fost faptul că pasajul subteran nnu era marcat în niciun fel, astfel că au considerat că a fost doar o chestiune de timp până când cineva urma să moară acolo.

Arina Glazunova era rusoaică și se afla în Georgia alături de prietena ei. Tânăra și-a găsit sfârșitul la vârsta de 24 de ani, în condiții cumplite.

@metrouk This is the chilling last moments of a Russian influencer Arina Glazunova, who was singing and dancing with her friend before she tripped over a wall and fell to her death. Just seconds later, without looking at where she was going, Arina fell headfirst over the edge of a wall and into an underground passage. Arina was rushed to hospital where she died from head injuries and a broken neck. Georgian media has reported that underground passages built  across the city in the 80s were deliberately designed without railings to also serve as benches. #georgia #tragic #accident #tblisi #underground #influencer #news ♬ original sound – MetroUK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`