Prima pagină » Local » O ieșeancă, la un pas de a fi violată de propriul soț, pusă la plată de judecători! Cum a fost posibil așa ceva? (EXCLUSIV)
O ieșeancă, la un pas de a fi violată de propriul soț, pusă la plată de judecători! Cum a fost posibil așa ceva? (EXCLUSIV)

O ieșeancă, la un pas de a fi violată de propriul soț, pusă la plată de judecători! Cum a fost posibil așa ceva? (EXCLUSIV)

08 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

O ieșeancă ce a fost la un pas de a fi violată de soț a fost pusă la plată de judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au obligat-o pe C. Ș. la plata unor cheltuieli de judecată de 50 de lei. Asta, după ce ieșeanca și-a retras plângerea prealabilă pentru amenințare pe care o formulase împotriva soțului. În același dosar, bărbatul, Constantin Șoreanu, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, pentru tentativă de viol

O ieșeancă ce a fost la un pas de a fi violată de soț a fost pusă la plată de judecători. Așadar, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au obligat-o pe C. Ș. la plata unor cheltuieli de judecată de 50 de lei. Asta, după ce ieșeanca și-a retras plângerea prealabilă pentru amenințare pe care o formulase împotriva soțului.

Totodată, bărbatul, Constantin Șoreanu, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, pentru tentativă de viol. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

O ieșeancă, la un pas de a fi violată de propriul soț!

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Constantin Șoreanu a început pe data de 7 aprilie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe bărbat sub acuzațiile de tentativă de viol și amenințare. Potrivit anchetatorilor, ieșeanul ar fi încercat să-și siluiască nevasta, chiar în casa socrilor.

Oamenii legii au menționat că ieșeanul, Constantin Șoreanu (31 de ani), a intrat în vizorul lor, în urmă cu câteva luni.

„Pe 14 martie 2022, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla în locuinţa socrului său, din satul şi comuna Drăguşeni, inculpatul C. Ş. a încercat, prin constrângere fizică, respectiv prin imobilizarea mâinilor, împingerea pe pat și muşcarea persoanei vătămate, pentru a întreţine un raport sexual cu soţia lui, numita C. Ş., activitatea infracţională fiind întreruptă de intervenţia martorului M. R.”, a menționat Simon Rotundu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieșeanca, amenințată de soț după ce a refuzat să facă sex

Oamenii legii au mai afirmat că ieșeanul Constantin Șoreanu și-ar fi amenințat nevasta.

„În sarcina inculpatului C. Ş. s-a mai reţinut că, pe data de 11 martie 2022, a apelat-o telefonic pe soţia sa şi i-a adresat ameninţări cu moartea, provocându-i o stare de temere. Prin ordonanța din data de 15 martie 2022, organele de cercetare penală din cadrul IPJ Iași – Secţia II de Poliţie Rurală Ciurea au dispus reţinerea suspectului pe o durată de 24 de ore. Prin încheierea magistratului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a fost admisă propunerea procurorului de arestare a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Astfel, inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv”, a încheiat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum, individul a fost condamnat, după ce o ieșeancă a fost la un pas de a fi violată de soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *