Prima pagină » Local » O ieșeancă de 19 ani, urmărită și violată în plină stradă! A țipat după ajutor, dar nimeni nu a auzit! Agresorul, capturat de anchetatorii din Iași! (Exclusiv)
O ieșeancă de 19 ani, urmărită și violată în plină stradă! A țipat după ajutor, dar nimeni nu a auzit! Agresorul, capturat de anchetatorii din Iași! (Exclusiv)

O ieșeancă de 19 ani, urmărită și violată în plină stradă! A țipat după ajutor, dar nimeni nu a auzit! Agresorul, capturat de anchetatorii din Iași! (Exclusiv)

14 mai 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că a siluit o tânără. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Constantin Chiriac, sub acuzația de viol. Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva săptămâni, individul ar fi urmărit victima și, mai apoi, ar fi tăbărât pe ea, pentru a-și satisface poftele carnale

O tânără în vârstă de 19 ani, din județul Iași, a fost urmărită și violată în plină stradă! Fata a strigat după ajutor, însă nimeni nu a auzit! Agresorul a fost identificat de anchetatori.
În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Constantin Chiriac, sub acuzația de viol. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Ieșeanul Constantin Chiriac, acuzat de viol de către procurori

Oamenii legii au susținut că ieșeanul Constantin Chiriac a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Povestea șocantă a început în seara zilei de 19 aprilie 2021, când tânăra a cărei identitate o vom proteja a mers la locuința unui amic din comuna Scânteia. Aceasta a mers acolo pentru a-l chema acasă pe iubitul ei. După ce a intrat în locuința respectivă și i-a spus iubitului ei ce a avut de spus, ea a plecat, cu gândul de a se întoarce acasă.

Surse judiciare au afirmat că, pe drum, victima a fost urmărită de un individ din aceeași localitate, iar, la un moment dat, individul a sărit pe ea, a târât-o la marginea drumului și a batjocorit-o. Victima a încercat degeaba să strige după ajutor, pentru că nimeni nu a auzit-o. După ce a scăpat din mâinile agresorului, tânăra a plecat spre casă și a povestit prin ce a trecut. La scurt timp, polițiștii ieșeni au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și au făcut verificări. Astfel, aceștia au ajuns la Constantin Chiriac, pe care l-au ridicat și l-au dus la audieri. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Suspectul, arestat preventiv după incident

Mai apoi, oamenii legii l-au dus pe individ în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis atunci solicitarea anchetatorilor în cazul lui Constantin Chiriac.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași privindu-l pe inculpatul Constantin Chiriac, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Constantin Chiriac, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Constantin Chiriac”, au menționat atunci judecătorii ieșeni.

Ieșeanul a contestat decizia primei instanțe. Totuși, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au respins contestația făcută de Chiriac, astfel că acesta a rămas după gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`