Prima pagină » Local » O ieșeancă a schimbat viețile a zeci de persoane! Ce vindecări miraculoase reușește Diana Corduneanu prin intermediul programului de slăbit

O ieșeancă a schimbat viețile a zeci de persoane! Ce vindecări miraculoase reușește Diana Corduneanu prin intermediul programului de slăbit

20 apr. 2022, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

O ieșeancă a schimbat viețile a zeci de mii de persoane, după ce a descoperit niște produse și un nou stil de viață, pe care mărturisește că l-a căutat ani de zile. Aceasta a început cu transformarea ei și ulterior a părinților săi, iar rezultatele au fost uimitoare. I-a șocat pe toți prietenii ei de pe rețelele de socializare în momentul în care și-a făcut apariția cu poze în care avea un minus de peste 10 kg

Diana Corduneanu are vârsta de 28 de ani și este acum coordonatoarea unui grup de persoane care se confruntă cu kilograme în plus și care au varii probleme de sănătate. Aceasta a început prin a-și rezolva propriile probleme de sănătate și cele legate de aspectul fizic. În cele din urmă, a decis să facă un business din acest lucru. În aceste momente, tânăra se bucură de un succes răsunător și de un salariu de 3 ori mai mare decât cel al angajatorilor ieșeni.

„După ce am născut, am rămas cu niște probleme medicale și cu multe kilograme în plus. Nu-mi plăcea de mine și preferam să nu mă mai uit în oglindă. Era un chin. Nici nu vreau să-mi amintesc când îmi spunea soțul să ieșim în oraș. Și așa am descoperit niște produse naturale și am învățat să mănânc sănătos. Am pierdut 9 kg. Apoi le-am propus și părinților. Am început cu familia mea și mi-am dat seama că pot face un business din asta”, destăinuie plină de mândrie Diana Corduneanu, coordonatoarea unei echipe.

O ieșeancă a schimbat viețile a zeci de persoane: „Primesc sute de mesaje de la clientele mele, în care îmi mulțumesc”

o persoana care este cu un caiet in mana

Diana are niște venituri uriașe, din această activitate, pe care o face de acasă și doar atunci când vrea

Diana Corduneanu are vârsta de 28 de ani și este proaspătă mămică. Aceasta nu și-ar fi imaginat că va mai ajunge să aibă silueta pe care o visa. Tânăra susține plină de emoții că după ce și-a văzut rezultatele, a început lucrul în online.

„Niciodată nu mi-am imaginat că voi ajunge să arăt așa. Să am o siluetă pe care o visam în tinerețe. Dar, acum, mă bucur de fiecare dată când îmbrac o rochie sau fac o poză. Îmi exprim feminitatea prin orice zâmbet. Este un lucru fantastic. Mai mult decât atât, mulțumirea cea mai mare a venit și în momentul în care familia mea a decis să intre în acest program alături de mine. Parcă suntem alți oameni!”, declară pentru reporterii BZI Diana Corduneanu.

Aceasta spune că în momentul în care a văzut rezultatele celor apropiați, a decis să facă o carieră din asta, pentru că trăim într-o lume în care majoritatea persoanelor se confruntă cu kilograme în plus. Și a ajuns, după 1 an și jumătate, să se bucure de un succes răsunător. A ajuns să câștige bani grei și să primească zeci de mesaje de mulțumire din partea clientelor sale.

„Am ajutat într-un an și jumătate zeci de persoane. Au scăpat de multe kilogramele nedorite și de niște probleme de sănătate cu care se chinuiau de ani de zile. Primesc sute de mesaje de la clientele mele, în care îmi mulțumesc”, adaugă tânăra mămică.

Care sunt afecțiunile pe care ieșeanca a reușit să le vindece: „Analizele au ieșit mai bune decât în ultimii 5 ani”

o persoana care a slabit foarte mult intr-o luna

Mădălina Niagu este verișoara Dianei și a reușit să slăbească într-o lună 7 kg

Tânăra mămică a reușit prin programul de remodelare corporală să vindece problemele de sănătate a mai multor persoane. Aceasta a uimit mulți doctori și a iritat nutriționiști cu rezultatele clientelor sale.

„Am o clientă care, după o lună de program, și-a făcut diferite controale medicale. Analizele au ieșit mai bune decât în ultimii 5 ani. Am început să plâng de fericire! A scăpat de varice, care erau un adevărat chin pentru ea, și de costipație cronică”, afirmă cu bucurie Diana Corduneanu.

Mai mult decât atât, prietena sa din copilărie suferea de tiroidă hipoactivă și odată cu descoperirea produselor și a stilului de viață adaptat de Diana, aceasta a redevenit un om normal și acum are un corp fără cusur.

„Am văzut pe pagina Dianei diferite rezultate uimitoare. Erau atâtea persoane cu multe kilograme în minus, pentru că ea face poze înainte și după program. Și nu am crezut, am zis că sigur este o golănie la mijloc. Însă, când tot vedeam rezultate, am zis să încerc. Deși aveam tiroidă hipoactivă, am reușit să mă vindec și să am un corp pe care îl vedeam doar în reviste”, spune Cătălina Miron, clienta Dianei Corduneanu.

 niste analize facute de clienta Dianei Corduneanu

Clienta Dianei Corduneanu a scăpat de varicele, care devenise un chin pentru o doamnă care a decis să folosească produsele recomandate de către tânăra ieșeancă

Mădălina Niagu: „Soțul îmi tot spunea că am multe kilograme în plus”

o persoana care a slabit 20 kg

Cu ajutorul produselor și a planului alimentar făcut de către Diana Corduneanu, au reușit să ducă o viață normală și persoanele care sufereau de tiroidă

Mădălina Niagu este noul coordonator al echipei verișoarei sale, Diana. Aceasta se confrunta cu multe kilograme în plus și ducea o viață lipsită de feminitate, până a decis să facă parte din echipa tinerei ieșence.

„Eu aveam multe kilograme în plus. Când mă schimbam, soțul îmi tot spunea că am multe kilograme în plus, dar niciodată nu luam măsuri. Până într-o zi, când mi-am dat seama că aspectul fizic este unul dintre cele mai importante lucruri pentru a duce o viață bună. Și am apelat la Diana, unde am găsit sprijinul necesar”, zice Mădălina Niagu.

După ce a început să consume aceste produse naturale, Mădălina a ajuns să iubească ieșirile în oraș și ținutele provocatoare. Deși nu a reușit să adopte un stil de viață foarte sănătos, cu ajutorul acestor produse a slăbit 7 kilograme într-o lună și o săptămână, motiv pentru care a decis să înceapă o activitate online. Succesul nu a ezitat să apară, deoarece acum fetele se bucură de niște venituri lunare pe care în Iași le-ar fi câștigat în 4-5 luni.

„Am ajuns să fac ceea ce îmi place. Împărtășesc experiența mea. Mă documentez zilnic și aplic cele mai bune metode pentru clientele mele și am ajuns să am niște câștiguri la care nici nu visam în urmă cu 2 ani. În Iași ar fi trebuit să muncesc câteva luni bune pentru a obține astfel de sume”, menționează Diana Corduneanu, o ieșeancă ce a schimbat viețile a zeci de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *