Prima pagină » Titlurile zilei » O ieșeancă a fost sluțită la salonul „Bee Queen Studio”, patronat de Adina Mititelu! S-a pregătit de aniversarea zilei de naștere, dar nu a mai putut ieși din casă. Clienta: „Arătam ca o mătură veche de 20 de ani” – FOTO

O ieșeancă a fost sluțită la salonul „Bee Queen Studio”, patronat de Adina Mititelu! S-a pregătit de aniversarea zilei de naștere, dar nu a mai putut ieși din casă. Clienta: „Arătam ca o mătură veche de 20 de ani” – FOTO

28 oct. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Titlurile zilei

O ieșeancă a vrut să-și ofere un cadou cu ocazia zilei de naștere. A plătit nu mai puțin de 600 de lei pentru o nouă înfățișare la „Bee Queen Studio”. A fost convinsă de coafeze că totul e în regulă. Când a ajuns acasă, i-a venit să plângă de nervi

Zi ruinată pentru o femeie din Iași care a apelat la serviciile salonului de înfrumusețare „Bee Queen Studio”, de pe strada Maior Eremia Popescu, nr. 1, în apropierea Palatului de Justiție. Femeia le-a povestit reporterilor „BZI” că, pe data de 22 octombrie 2021, a cerut să fie tunsă și vopsită. La un moment dat a observat că angajata salonului a tăiat mult mai mult din păr, rezultatul fiind devastator. Clienta se pregătea pentru aniversarea zilei de naștere, dar nu a mai putut ieși din casă când s-a uitat în oglindă. De precizat este faptul că afacerea din centrul Iașului este condusă de Adina Mititelu.

„Eu nu vreau să fac tam-tam, dar mi-au distrus ziua. Am venit cu un model, cu o poză. Voiam ca părul să aibă o nuanță mai deschisă de blond. M-au decolorat complet, eram un «galben-pui». Am vrut o buclă la spate, părul meu avea o lungime de 40 de centimetri. Fata de acolo a intrat cu foarfeca până în ceafă. M-a asigurat că totul este bine. În față mi-a lăsat părul mai lung. Efectiv m-au sluțit, nu am putut să am nicio reacție.

Când am ajuns acasă, totul era evident. Arătam ca o mătură veche de 20 de ani. Nu am putut ieși din casă, am sunat la o fată care tunde, dar nu putea decât peste o săptămână. Arătam ca alea care-și decolorează părul ca să atragă atenția. Fata de la coafor nu știa cum să scape de mine. E prima oară când m-am dus la acest salon, prezentarea de pe Internet e foarte bună, dar în realitate…”, a precizat clienta, sub protecția anonimatului.

Sluțirea a costat nu mai puțin de 600 de lei

Femeia a mai precizat că, pentru serviciile salonului „Bee Queen Studio”, a plătit nu mai puțin de 600 de lei.

„Acum nu e vorba de bani, dar măcar să fi făcut o treabă bună. Despre profesionalismul angajatelor nu știu ce să spun. Am purtat un pulover când m-am dus la salon și mi l-au decolorat cu substanțele pe care le-au folosit. Ai salon în centrul Iașului și nu pui o pelerină?! Nici la cel mai ieftin coafor nu s-ar întâmpla asta. Până la urmă mi-au stricat imaginea. În Italia, astfel de situații sunt sancționate imediat”, a mai spus clienta salonului.

Reporterii „BZI” au contactat-o pe Adina Mititelu pentru a oferi un punct de vedere.

„Nu știu ce să vă spun, eu sunt toată ziua la salon, aș fi auzit. Am să vorbesc cu colegele mele. Dacă doamna avea o nemulțumire, putea să vină și să spună. Noi nu lăsăm pe nimeni să plece nemulțumit. Au mai fost cliente care nu erau mulțumite, dar nu au plecat din salon fără o rezolvare. Tot timpul există soluții”, a precizat afacerista Adina Mititelu.

Patroana apare ca asociată în firmele Bee Queen Artist SRL și Voodoo SRL. Aceasta nu este prima oară când sunt reclamate saloanele de înfrumusețare.

Adina Mititelu a revenit cu explicații

Adina Mititelu a revenit cu lămuriri suplimentare.

„Ne-am uitat pe camere, am identificat clienta. A plătit, a plecat mulțumită”, spune patroana salonului.

După aceasta, a intervenit în discuție și Loredana, coafeza care s-a ocupat inițial de clientă.

„Am avut o programare cu doamna respectivă. Inițial dorea vopsirea rădăcinilor, dar s-a răzgândit, a dorit o schimbare totală de look, decolorare și tuns. Am lucrat împreună cu doamna Adina Mititelu. Nu pot să spun mai multe, am să apelez la avocat de acum încolo. Eu nu am variante, spun adevărul. Doamna a apelat și la Protecția Consumatorului”, a precizat Loredana, angajata salonului de înfrumusețare „Bee Queen Studio”.

Probleme și la alte saloane din Iași

Clienții nu au reclamat doar salonul „Bee Queen Studio”, ci și „Valentino Hair Salon”, de pe strada Armeană, nr. 2. În luna februarie 2020, ieșeanca Simona I. a apelat la serviciile salonului, convinsă și de reclama făcută de patroni, unul dintre ei fiind italianul Valentino Beltrano. Serviciile oferite constau în coafor, make-up, cosmetică. Tânăra și-a propus să mai scape de monotonie și a apelat la italian ca să-și vopsească părul.

După ce a plătit și un preț destul de piperat, clienta s-a arătat foarte deranjată de noul look, care nu ar fi avut nicio legătură cu promisiunile hair-stylist-ului. În consecință, a formulat o plângere la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Iași, în speranța că-și va recupera banii. Simona I. a povestit pentru „BZI” că părul s-a degradat în scurt timp, iar prețul plătit nu a fost cel din reclamă. Pentru o vopsire a plătit 560 de lei, dar, după prima spălare, efectul vopsirii a dispărut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`