O ieșeancă a fost păcălită de către cei de la ”Jysk”, din Bucium. Angajații, acuzați că ”livrează țepe” în locul mobilierului! Tania Tofan: ”Bănuiesc că este «o practică» a lor”

08 apr. 2022, 02:00
Cosmina Puiu, în Local

Tania Tofan este o clientă, care a achiziționat din magazinul ”Jysk”, Bucium, niște mobilier. Aceștia i-au asigurat transport, contracost, și au fost foarte prompți nevoilor ei, produsele fiind livrate într-un timp foarte scurt. Dar femeia a avut parte de o surpriză de proporții când a văzut că nu a primit tot ce a comandat și că a fost păcălită de către cei de la ”Jysk”. Aceasta susține faptul că a încercat să rezolve problema cu ei, însă nu a primit încă soluționarea.

Tania Tofan este o clientă a magazinului ”Jysk”, din zona Bucium. Aceasta este foarte nemulțumită de faptul că nu a primit toate produsele comandate de ea și angajații magazinului i-au lăsat impresia de ”vinovăție” în momentul în care aceasta s-a reîntors în magazin. Ieșeanca este convinsă că este o practică de-a lor și că acest lucru trebuie descurajat.

”Am achiziționat de la «Jysk», Bucium, niște mobilier. Mi-au trimis coletele pe transportul lor, contracost. Din păcate, nu am verificat la primire, însă când am început asamblarea am constatat ca îmi lipseau două scaune. Bănuiesc, ca este o «practică» a lor, în echipă, cu șoferul. Practica asta trebuie descurajată!”, menționează Tania Tofan, ieșeanca păcălită de cei de la ”Jysk”, din Bucium.

A fost păcălită de către cei de la ”Jysk”: ”E un furt pe față”

Angajații magazinului ”Jysk”, din zona Bucium, sunt acuzați că au tras mai multe țepe oamenilor, care au comandat lucruri din magazine și au cerut transport de la ei. Tania Tofan este una dintre clientele păcălite de către cei din magazin și este convinsă de faptul că nu a fost o simplă greșeală, pentru că atitudinea angajaților a lăsat de dorit și situația ei nu este unică. Mai mulți oameni se plâng de faptul că nu au fost corecți în ceea ce privesc comenzile.

”Am deplina convingere că este o «practică» generică și că șoferii sunt în parteneriat cu cei din magazine. Marfa se reintroduce în magazin și apoi se vinde. Eu am fost și am achiziționat niște mobilier din magazin. Am întrebat dacă au transport și mi-au spus că da. Abia în cele din urmă mi-au spus că transportul se plătește. Exact la final. Mi-au zis că va costa 60 de lei și-am zis «bine», nici nu mai conta. Nu mi-au spus că nu este transportul lor, am aflat eu ulterior. Și nici n-am plecat bine din magazin și mă sună un domn că este de la «Jysk», cu mobilierul. Mi-a cerut indicați și eu i-am explicat traseul. Am fost foarte uimită că s-au mișcat atât de repede. Au mai întârziat puțin și ulterior au ajuns. Șoferul s-a oferit să descarce el și într-un timp foarte scurt a descărcat tot. Eu nu am apucat să verific, deoarece toate erau în pachete și nu mi-aș fi dat seama în câte cutii sunt piesele de mobilier, așa că am realizat lipsa celor 2 scaune când m-am apucat de asamblat”, mărturisește plină de furie Tania Tofan.

Aceasta susține faptul că a încercat să rezolve problema, însă a fost amânată de pe o zi pe alta. Nu au mai dat dovadă de promptitudine când a venit vorba de o reclamație. Mai mult decât atât, aceasta destăinuie că în momentul în care s-a reîntors în acelaș magazine, unul dintre angajați i-a inspirat că poartă cu el o vinovăție.

”Eu am auzit de această practică. Și încearcă să vadă cu cine îi merge. Eu am achiziționat pe data de 31, iar ieri a fost în 6 aprilie. Am fost din nou la magazine și întâmplarea a fost să fie același domn. Când am intrat și m-a văzut, s-a schimbat total la față, îi tremurau mușchii și i s-a uscat gura, de și-a luat o bomboană de respirație. Se vedea că ascunde ceva”, adaugă ieșeanca Tania Tofan.

Managerul magazinului ”Jysk”: ”Clienta a semnat fișa de transport”

Raluca Dascălu este managerul magazinului ”Jysk” și declară pentru reporterii BZI că în urma sesizării aceștia au verificat stocul și produsele achitate de către dumneaei nu sunt în magazin. De asemenea, aceștia au verificat și GPS-ul mașinii care a livrat produsele și curierul nu a făcut nicio oprire până la adresa dumneaei. Mai mult decât atât, clienta a semnat fișa de transport, lucru ce confirmă primirea tuturor produselor comandate.

”În momentul livrării produselor, pentru a ne asigura că toate produsele comandate au fost recepționate în stare bună, clienții confirmă primirea semnând fișa de transport pe care sunt trecute toate produsele. Această procedură ne asigură că fiecare client primește toate produsele comandate și că, dacă apare o eroare, precum lipsa unui colet, a unui produs sau a unor componente, o putem remedia. Produsele sunt ambalate în colete, iar pe fiecare colet scrie numele produsului inclus în pachet și, dacă este cazul, numărul de colete care alcătuiesc un produs. Astfel, clienților le este mai ușor să verifice că au recepționat toate produsele comandate. Din verificările efectuate de noi până acum, clienta a semnat fișa de transport pe care sunt trecute toate produsele comandate, care confirmă primirea produselor în stare bună de către clientă”, precizează managerul magazinelor ”Jysk” din Iași, Raluca Dascălu.

Raluca Dascălu mai susține și faptul că a verificat toate camerele de supraveghere și atestă că produsele comandate de clienta Tania Tofan au fost încărcate în mașină, iar partenerii lor le-au livrat în condiții optime.

”De asemenea, conform camerelor de supraveghere din magazin, toate coletele cu produsele comandate au fost încărcate în mașina transportatorului pe data de 31 martie 2022 și au fost livrate imediat la adresa dorită de clientă. Conform foii de parcurs pusă la dispoziție de firma de transport, datele GPS arată că mașina de transport nu a făcut nicio oprire din momentul în care a plecat de la magazin cu produsele și până când a ajuns la adresa de livrare a clientei. Produsele au fost descărcate și recepționate la adresa clientei, unde le aștepta o echipă de lucrători, în data de 31 martie 2022. Am verificat, de asemenea, stocul de produse din magazin, iar acesta este corect, ceea ce arată că cele două scaune au fost trimise către clientă și nu au revenit în magazin. Clienta a contactat Serviciul Clienți astăzi, 7 aprilie, după ce cotidianul BZI ne-a semnalat cazul. Colegii de la Serviciul Clienți i-au solicitat pentru început doamnei bonul de cumpărături care atestă achiziția, dar clienta a refuzat să ni-l trimită. În acest moment, conform datelor și documentelor pe care le avem, cele două scaune au fost trimise către clientă, împreună cu celelalte produse, și au fost recepționate la adresa de livrare. În cazul în care există alte informații sau imagini de la adresa de livrare a clientei, care infirmă datele la care avem acces acum, o rugăm pe clientă să ne contacteze pentru a remedia problema”, subliniază Raluca Dascălu.

Reprezentatul magazinului afirmă și faptul că ei își doresc ca toți clienții magazinelor ”Jysk” să fie mulțumiți și întodeauna verifică și remediază erorile care pot apărea. De altfel, aceasta comunică faptul că nu au avut nici o intenție de a păcăli această clientă.

”Obiectivul nostru este de a avea clienți mulțumiți, atât de produsele «Jysk», cât și de serviciile companiei, de aceea vom face tot ce se poate, conform datelor și procedurilor pe care le avem, pentru a remedia o eroare și pentru a avea clienți care doresc să revină în magazinele noastre”, adaugă reprezentatul magazinului ”Jysk”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *