Prima pagină » Local » O ieșeancă a fost legată de mâini și sechestrată! Vecinul a încercat să își satisfacă poftele sexuale cu ea! Dumitru Postolache a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol!
O ieșeancă a fost legată de mâini și sechestrată! Vecinul a încercat să își satisfacă poftele sexuale cu ea! Dumitru Postolache a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol!

O ieșeancă a fost legată de mâini și sechestrată! Vecinul a încercat să își satisfacă poftele sexuale cu ea! Dumitru Postolache a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol!

03 iul. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O ieșeancă a fost legată de mâini și sechestrată! Vecinul femeii, Dumitru Postolache, ar fi încercat să o batjocorească, după ce a așteptat-o întins în patul ei! Individul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, sub acuzațiile de tentativă de viol, violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal

O femeie a fost legată de mâini și sechestrată ore întregi! În urma incidentului, un vecin a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol!
O femeie în vârstă de 52 de ani, din comuna ieșeană Bivolari, a avut parte de un adevărat șoc zilele trecute, când s-a întors acasă. Femeia fusese plecată prin sat, iar, când a ajuns acasă, s-a trezit că, în patul ei, o aștepta un vecin, în vârstă de 47 de ani, Dumitru Postolache.
Femeia a încercat să vadă cine era în patul ei, numai că, în acel moment, a izbucnit scandalul.

Dumitru Postolache, arestat preventiv pentru tentativă de viol, violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea formulată de procurori pe numele lui Dumitru Postolache. Hotărârea a venit în urma incidentului amintit, în care o femeie a fost victima unei tentative de viol și după ce aceasta a fost sechestrată ore întregi.

„Instanța admite propunerea procurorului formulată cu privire la inculpatul Dumitru Postolache. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tentativă de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia instanței nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Femeia de 52 de ani, din Bivolari, a trecut printr-un șoc după ce a fost la un pas de a fi violată

Anchetatorii au precizat că această tentativă de viol a avut loc în noaptea de 26 spre 27 iunie 2020. Potrivit oamenilor legii, în noaptea respectivă, femeia a revenit acasă. Aceasta a intrat în cameră și a observat că, în patul ei, se afla o persoană.

Conform anchetatorilor, în loc să fugă și să alerteze autoritățile, femeia a încercat să vadă cine îi intrase în casă și se așezase în patul ei. Numai că, spun oamenii legii, în acel moment, vecinul ei a prins-o de mâini, a lovit-o cu pumnul în față și, astfel, a reușit să o imobilizeze.
Anchetatorii au adăugat că individul a folosit o sfoară pentru a-i lega mâinile femeii și că ar fi încercat să o violeze. Doar că, din cauza consumului de băuturi alcoolice, acesta nu a reușit să o batjocorească pe femeie. Asta, în ciuda faptului că femeia a fost sechestrată ore întregi.

Tentativă de viol: femeia a reușit să își dezlege mâinile și să fugă

Victima a stat legată de mâini până în jurul orei 1:00. Într-un moment de neatenție a individului, femeia a reușit să își dezlege legăturile și să fugă din casă. Ulterior, pe 29 iunie 2020, femeia din Bivolari a mers la Poliție, unde a reclamat ce i-a făcut vecinul ei, respectiv că a fost victimă a acestei tentative de viol și că a fost sechestrată ore întregi, fiind legată de mâini. Pe 30 iunie, Dumitru Postolache a fost dus la audieri și, mai apoi, reținut pentru 24 de ore. Pe 1 iulie 2020, procurorii au propus arestarea preventivă a individului, iar Judecătoria Iași a admis cererea.

Acum, urmează a se vedea dacă Dumitru Postolache va contesta sau nu decizia primei instanțe. În cazul în care ieșeanul va cere înlocuirea măsurii, judecătorii din cadrul instanței superioare vor hotărî ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat de tentativă de viol, violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *