Prima pagină » Titlurile zilei » O ieșeancă a făcut senzație pe TikTok cu animalul său de companie! Cocoșul plimbat în lesă prin supermarket a întors toate privirile – FOTO/VIDEO

O ieșeancă a făcut senzație pe TikTok cu animalul său de companie! Cocoșul plimbat în lesă prin supermarket a întors toate privirile – FOTO/VIDEO

08 dec. 2023, 02:00, 8 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

O ieșeancă a făcut senzație printre internauții de pe TikTok cu animalul său de companie. Femeia a mers la cumpărături cu tot cu cocoșul său de companie. Plimbat în lesă, de parcă ar fi fost un cățel, înaripatul a atras toate privirile

Femeia și animalul său de companie inedit au fost filmați, iar imaginile au fost încărcate pe rețelele de socializare, iar în doar câteva zile au fost vizionate de peste 160 de mii de persoane. Clipul a făcut deliciul internauților, fiind apreciat de câteva zeci de mii de persoane, mulți dintre cei care au văzut clipul au lăsat și comentarii, amuzându-se de întreaga situație.

O ieșeancă a făcut senzație pe TikTok după ce și-a plimbat cocoșul în lesă prin supermarket

După ce Iulia Albu a șocat o întreagă țară, prezentându-se cu găina sa de companie în emisiunile TV, la câțiva ani distanță, extravaganța sa a fost repetată de o ieșeancă ce s-a gândit să meargă la cumpărături tot cu cocoșul său de companie. Îmbrăcată într-o ținută lejeră și cu o pungă în mână, iar în cealaltă cu lesa, femeia a fost filmată și postată pe TikTok, unde a stârnit un val de reacții. Cei mai mulți s-au amuzat pe seama animalului de companie.

„Râdeți voi, dar să vedeți ce supă face din el după”, a scris o persoană.

Ieșeanca a fost asemănată cu Iulia Albu.

„Asta e sora Iuliei Albu?”, a comentat un alt internaut.

Multe dintre persoanele care au văzut filmulețul de pe TikTok s-au întrebat de ce ieșeanca a ales să-și ia cocoșul la cumpărături.

„Bă, am văzut multe animale la magazine, dar găina ce face, o plimbă pentru ouă fresh”, a fost unul dintre comentarii.

Văzând ce animal de companie are ieșeanca, o tânără a glumit, spunând că își va lua plantele la cumpărături, pe post de animale de companie.

„Nu, că de acum când mă duc la plimbare iau și planta din ghiveci cu mine și pot spune că am animal de companie o plantă”, a scris Cristina.

Ieșenii sunt obișnuiți ca doar câinii să fie plimbați în lesă: „Mi-am făcut cruce, n-am văzut în viața mea un iepure în lesă”

Nu este pentru prima dată când ieșenii uimesc cu animalele lor de companie. În septembrie 2022, o locuitoare a cartierului Alexandru cel Bun și-a scos iepurașul la plimbare în lesă, fără să știe însă că animăluțul va stârni uimirea celor din jur, care s-ar fi așteptat să fie plimbat un câine, nicidecum un iepure.

 „Eram în Alexandru când am văzut-o pe doamna cu un animal în lesă. Am crezut că este câine, dar când m-am apropiat era, de fapt, un iepure. Mi-am făcut cruce, n-am văzut în viața mea un iepure în lesă. Știu că sunt persoane care au iepuri drept animale de companie, dar credeam că îi țin în cuști sau ceva, nu în lesă pe stradă. Nu m-am putut abține și am filmat”, a punctat atunci cameramanul amator.

Dacă ieșenii au fost surprinși să vadă un iepure în lesă, nu este de mirare că ieșeanca filmată când își plimbă cocoșul în lesă a făcut senzație pe TikTok.

 

@allllllllllexu #iasi #only #viraltiktok #memestiktok #fypシ #zerotwo #fypage #zerotwo #allllllllllexu ♬ sunet original – AMADOR KING ❤️❤️❤️💋

Comentarii
  • Pai la luat si pe el la cumparaturi sa aleaga el condimentele pentru racituri de cocos

  • Bah,de cand ma chinui sa pun o lesa la gatul soacrimei..Nu sta deloc onania.Fuge mai ceva decat o gaina ametita urmarita de un cocosel in calduri.Am impresia ca a fost campioana la suta de metri garduri in tineretea ei.Hm..parca are motor la tartita de cand se cracana de zi si pana noaptea tarziu cu Mircea Badea.N ai cu cine…

  • Excelentă ştire! Ăsta exemplu de jurnalism.
    Mulţumim, Codruţa!

  • Codruța Șoroagă, prostuțo, cocoșul nu este un animal,. este o pasăre, dacă nu știai!! Vai de steau vostră de jurnaliști de doi bani, noroc că nu lucrezi în domeniul învățământului, ar fi avut copii multe de învățat de la tine.

  • Hm..Si pe unde se afla acest minunat cocosel sa i prezint omagiile mele ? Sa i arat locul ala plin de verdeata si odihna vesnica ? Muuah..Mancalar taticul de aratos si bengos.Vedeti ce mi ati facut ?M ati bagat in pofte oameni buni.M ati dat pe spate cu inaripatul ala .Deja vad oala pe foc si cum se ridica aburii supicii de cocosel fraged si gustos.Ma duc sa ascut barda si sa pregatesc verdeturile ba baiatule.Imi ofer singur un cadou de Mos Nicolaie in avans sa moara toti vecinii mei .

  • Asta e o stire asa de importanta ??????????????????? Handicapatilor… !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • De unde apar toti cretinii astia disperati dupa atentie? Sigur e vreo vasluianca aciuata pe aici.

  • Gainatul cine-l curata? Cei de la paza?
    Semnele de la intrare spun ca nu ai voie cu animale in incinta magazinului. Dar cum cocosu’ e pasare, oricine poate intra in magazin cu o pasare in lesa. Sau cu un stol, la cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *