Prima pagină » Local » O hoață cu apucături de kick-boxer a făcut KO un polițist din Iași! I-a dat un picior în umăr după ce a fost prinsă la furat într-un supermarket! (Exclusiv)
O hoață cu apucături de kick-boxer a făcut KO un polițist din Iași! I-a dat un picior în umăr după ce a fost prinsă la furat într-un supermarket! (Exclusiv)

O hoață cu apucături de kick-boxer a făcut KO un polițist din Iași! I-a dat un picior în umăr după ce a fost prinsă la furat într-un supermarket! (Exclusiv)

02 apr. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O femeie s-a ales cu o pedeapsă, după ce a fost acuzată de comiterea mai multor infracțiuni. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o ieri pe Gina Carmen Cherar la 3 ani și 5 luni de închisoare, precum și la o amendă de 2.600 de lei, pentru ultraj și furt în formă continuată. Mai mult, judecătorii au obligat-o pe ieșeancă să îi achite daune morale unui polițist

Sentință incendiară, dată de judecătorii ieșeni! O femeie acuzată că l-a lovit cu picioarele pe un polițist, după ce a fost prinsă la furat, a fost trimisă la pușcărie! Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Gina Carmen Cherar la pedeapsa rezultantă de 3 ani și 5 luni de închisoare, precum și la o amendă de 2.600 de lei, pentru ultraj și furt în formă continuă.
De altfel, judecătorii ieșeni au luat în calcul și decizii anterioare, în alte dosare penale, în ceea ce o privește pe Gina Carmen Cherar.

„Instanța admite, în parte, acțiunea formulată de partea civilă Constantin Daniel C. și o obligă pe inculpată să-i plătească suma de 1.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanca Gina Carmen Cherar, acuzată de ultraj și furt în formă continuă

Acest proces al ieșencei Gina Carmen Cherar a început pe 10 aprilie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată, sub acuzațiile de ultraj și furt în formă continuă. Anchetatorii au precizat că femeia ar fi comis trei furturi din diverse supermarketuri din Iași.

„În zilele de 24 iunie, 2 iulie și, respectiv, 19 august 2016, inculpata a sustras produse alimentare și nealimentare din mai multe supermarketuri din municipiul Iași”, au menționat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

A lovit un polițist când a fost prinsă

Anchetatorii ieșeni au mai menționat că ultrajul a avut loc după ce femeia ar fi fost prinsă a doua oară la furat dintr-un supermarket.

„În ziua de 2 iulie 2016, în jurul orei 15:00, după ce reprezentanții unuia dintre magazinele păgubite au formulat o plângere penală față de inculpată, aceasta a fost luată în custodie de către agenții din cadrul Secției III de Poliție, pentru cercetări. În acest context, inculpata a exercitat acte de violență fizică în sediul Poliției Municipiului Iași față de un agent aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, lovindu-l pe acesta cu piciorul în zona umărului stâng”, au subliniat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Oamenii legii au mai afirmat că Gina Carmen Cherar este o cunoscută de-a lor. Conform anchetatorilor, în trecut, ieșeanca a mai fost cercetată, trimisă în judecată și condamnată pentru comiterea unor infracțiuni similare. De altfel, la emiterea sentinței de ieri, magistrații ieșeni au luat în calcul decizii emise de instanțele din România, precum cea din Brașov, de exemplu. Pe lângă pedepse cu închisoarea, femeia a și fost amendată penal pentru comiterea unor infracțiuni. Acum, rămâne de văzut dacă femeia acuzată că a bătut măr un polițist va contesta sau nu sentința emisă ieri. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca instanța superioară să decidă soarta Ginei Carmen Cherar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`