Prima pagină » Actualitate » O furtună puternică a blocat traficul pe Transalpina! Sute de persoane sunt blocate în mașini

O furtună puternică a blocat traficul pe Transalpina! Sute de persoane sunt blocate în mașini

15 iul. 2024, 16:20,
BZI.ro, în Actualitate

În timp ce România arde sub codul roșu de caniculă, traficul pe Transalpina este blocat, după ce o furtună violentă, cu grindină, a pus la pământ mai mulți copaci. Sute de persoane sunt blocate la această oră în mașini.

Drumul naţional 67C este blocat, luni după amiază, 15 iulie, în judeţul Alba, după ce o vântul puternic a doborât mai mulţi arbori pe şosea. La faţa locului au fost trimise echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Potrivit datelor furnizate de cei care au sunat la 112, 50 de autoturisme sunt blocate pe acel tronson de drum, potrivit news.ro.

O furtună puternică, cu grindină de dimensiuni mari, a doborât mai mulți copaci

Tronsonul din DN 67C cuprins între cabana Oaşa şi Obârşia Lotrului este blocat, pe ambele sensuri de mers, luni după amiază, în urma unor fenomene meteo extreme.

ISU Alba transmite că din informaţiile furnizate de persoanele care e află în zonă şi au sunat la 112, aproximativ 50 de autoturisme sunt blocate pe acel tronson de drum.

O furtună cu vânt puternic şi grindină de mari dimensiuni s-a abătut asupra zonei. Vijelia a doborât mai mulţi brazi, în zona localităţii Şugag, după cum au anunţat la 112, persoanele aflate în zonă. Conform acestora, nu sunt victime sau persoane care să aibă nevoie de ajutor medical imediat.

Salvatori de la secţia de pompieri Sebeş intervin dar şi voluntari şi lucrători de la drumurile naţionale intervin pe DN 67C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *