Prima pagină » Magazin » O fosta videochatista face marturisiri despre ce se intampla in spatele usilor inchise!

O fosta videochatista face marturisiri despre ce se intampla in spatele usilor inchise!

03 aug. 2020, 07:00,
BZI.ro, în Magazin

Videochatul este unul dintre cele mai profitabile domenii din lume, chiar si in timpul pandemiei de coronavirus. Multe domenii au avut de suferit in aceasta perioada, insa modelele online duc o viata mai buna ca oricand, motiv pentru care din ce in ce mai multe tinere sunt tentate sa faca videochat. 

Ofertele de angajari curg, insa multe femei nu aplica pentru un job in acest domeniu din cauza prejudecatilor. De-a lungul timpului, in presa au aparut multe informatii eronate care le determina pe multe tinere sa se multumeasca cu un salariu mic la un job solicitant. 

De aceea, daca si pe tine te-au „ispitit” ofertele studiourilor de videochat, dar ti-a fost teama, atunci poate te vor lamuri marturisirile pe care ni le-a facut Laura, o fosta videochatista din Bucuresti. Laura a castigat zeci de mii de dolari ca model online si a decis sa ne dea cateva detalii despre ce se intampla in spatele usilor inchise.

Ce te-a determinat sa faci videochat?

„Am terminat facultatea de Litere la 22 de ani si am inceput sa imi caut un loc de munca. Am mers la zeci de interviuri, dar ieseam plangand de acolo. Ori nu ma acceptau pentru ca nu aveam experienta, ori imi ofereau un salariu atat de mic, incat abia daca imi acoperea chiria. Parintii mei nu ma mai puteau ajuta cu bani, asa ca trebuia neaparat sa-mi gasesc un job. 

Eram disperata, ma gandeam ca mi-am ales gresit facultatea, dar cand traiul meu in Capitala nu mai parea posibil, am vazut un anunt postat de Studio 20. Daca in trecut nici nu m-as fi gandit sa fac videochat, situatia disperata in care ma aflam m-a determinat sa ma programez la un interviu. Atunci cand am vazut ca imi ofera un contract legal si multe beneficii, am decis sa incerc, sa vad cum e”.

Si cum a fost? Ce se intampla intr-un studio?

„Chiar daca ma consideram o persoana ghinionista, norocul mi-a aparut in cale. Studio 20 este cel mai mare studio de videochat non-adult din tara, ceea ce inseamna ca nu am fost nevoita sa ma dezbrac in fata camerei web. 

Pur si simplu, purtam conversatii in limba engleza cu membrii site-urilor. Am discutat cu oameni din toata lumea si chiar mi-a placut. Barbatii ma vedeau ca pe o confidenta si aveau incredere sa imi spuna absolut orice. 

Am avut noroc si de colegi si traineri amabili care m-au ajutat oricand am avut nevoie. Mi-au explicat ce trebuie sa fac si au creat mereu o atmosfera placuta, exact cum trebuie sa fie la orice loc de munca.”

De ce ai renuntat sa mai faci videochat?

„Am lucrat ca model online 3 ani de zile, timp in care am castigat foarte multi bani. Si, pe langa plata chiriei si alte cheltuieli lunare, eu am economisit cat am putut de mult, asa ca am reusit sa imi deschid propriul meu business”.

Ce le spui fetelor care vor sa fie modele online?

„Sa nu le fie teama! Daca aleg un studio non-adult, vor avea sansa sa aiba incasari colosale doar din arta conversatiei, iar apoi isi pot construi un viitor frumos, in care nu le va lipsi nimic!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *