Prima pagină » National » O fostă profesoară şi-a abandonat fetiţa nou-născută într-o scară de bloc! Care este motivul
O fostă profesoară şi-a abandonat fetiţa nou-născută într-o scară de bloc! Care este motivul

O fostă profesoară şi-a abandonat fetiţa nou-născută într-o scară de bloc! Care este motivul

18 feb. 2021, 11:09,
BZI.ro, în National

O fostă profesoară şi-a abandonat fetiţa nou-născută într-o scară de bloc din Râmnicul Vâlcea. Acest caz a ajuns în atenţia autorităţilor după ce femeia s-a predat la Poliţie. Totul s-a întâmplat din cauza soţului extrem de violent al femeii.

Femeia în vârstă de 35 de ani a fost profesoară la Liceul Economic din Râmnicul Vâlcea.

O fostă profesoară şi-a abandonat fetiţa nou-născută într-o scară de bloc

Odată ce fapta ei a ajuns în spaţiul public, femeia a decis să meargă singură la Poliţie şi să explice întreaga situaţie. Atunci că s-a predat, aceasta era foarte speriată şi incoerentă. Din cauza acestui lucru, oamenilor legii le-a venit greu să înţeleagă ce s-a întâmplat.

Din câte se pare, femeia mai are doi copii acasă, iar soţul acesteia, o fire extrem de violenţă, nu îşi mai dorea încă un copil.

Atunci când a venit vremea să nască, femeia s-a refugiat pentru câteva zile într-o mașină, unde a născut. Speriată și traumatizată și-a abandonat fetița într-o scară de bloc.

O tânără care a intrat în scara blocului a găsit bebeluşul după ce i-a auzit plânsetul. Aceasta a sunat la 112, iar nou-născutul a fost transportat la spital.

Cum se simte nou-născutul

Micuţa fost găsită înfăşurată într-un cearşaf ponosit, iar între picioare, în loc de pampers, avea nişte cârpe. Nou-născutul a fost transportat la spital unde a primit îngrijirile necesare. Medicii au constatat că era în şoc hipotermic, iar câteva ore în plus în scara de bloc îi erau fatale.

„Dacă nu intra nimeni în bloc şi rămânea acolo, până dimineaţa, sau mai stătea câteva ore, murea”, susţin surse apropiate anchetei, potrivit adevărul.ro

În prezent, fetița se află la spital, acolo unde va rămâne până se va lua o decizie în privinţa ei

„Este un copil perfect normal, este într-o stare bună. A devenit fetiţa noastră. Va sta în spital, deocamdată, pe durata cercetărilor, cât va fi nevoie”, a declarat şefa Secţii Neonatologie, dr. Monica Nicolae.

Un nou născut, găsit abandonat într-un tomberon din Baia Mare

Polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în jurul orei 21.00, o femeie a găsit abandonat un bebeluș pe o bucată de material pe strada Horea, din municipiu, lângă un tomberon din spatele unui imobil. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că apelanta a găsit bebelușul, l-a dus la domiciliul său, l-a spălat, i-a dat să mănânce, după care a anunțat ambulanța și organele poliție.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare – Secția Pediatrie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de la rele tratamente aplicate minorului, urmând a se efectua verificări în vederea identificării părinților.

De asemenea, în funcție de evoluția stării de sănătate a acestuia și verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice”, au arătat reprezentanții IPJ Maramureș, informează ZiarMM.

Reamintim faptul ca o fostă profesoară şi-a abandonat fetiţa nou-născută într-o scară de bloc din Râmnicul Vâlcea. Acest caz a ajuns în atenţia autorităţilor după ce femeia s-a predat la Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *