Prima pagină » Economic Local » O firmă pe pierderi, cu patru angajați, vrea să construiască un sediu de primărie, cu peste 300.000 de euro
O firmă pe pierderi, cu patru angajați, vrea să construiască un sediu de primărie, cu peste 300.000 de euro

O firmă pe pierderi, cu patru angajați, vrea să construiască un sediu de primărie, cu peste 300.000 de euro

11 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Recent, Primăria comunei Șcheia a declanșat o procedură pentru construirea unui nou sediu administrativ. Estimarea bugetară a licitației este de 1.588.338 lei, fără TVA, aproape 330.000 de euro. Interesată de acest contract a fost o singură firmă: Mony Construct SRL, din Iași, condusă de Neculai Bivol. Societatea de construcții se află pe pierderi și are doar 4 angajați. Ca subcontractant apare societatea Creative Home Buildings SRL, care are o situație financiară mult mai bună. În 2018, cifra de afaceri a fost de 8,6 milioane lei, cu profit de 1,8 milioane lei.

„Autoritatea contractantă dorește corelarea instalațiilor și a funcționalului cu legislația în vigoare privind cerințele de calitate în construcții: rezistența mecanică și stabilitate, siguranță în exploatare, securitatea la incendiu, igienă, sănătate și mediu, economie de energie și izolare termică, protecția împotriva zgomotului. Clădirea existentă va fi dotată cu o rampă de acces pentru persoane cu dizabilități care să respecte legislația în vigoare”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *