Prima pagină » National » O firmă importantă din România face angajări. Salarii de 5.500 de lei, tichete de masă și prime
O firmă importantă din România face angajări. Salarii de 5.500 de lei, tichete de masă și prime

O firmă importantă din România face angajări. Salarii de 5.500 de lei, tichete de masă și prime

04 iun. 2024, 07:30,
BZI.ro, în National

O firmă importantă din România face angajări. Eate vorba despre fabrica de carton ondulat din Bolintin Deal, de lângă București. Angajatorii le oferă celor care vor să lucreze aici salarii de 5.500 de lei, tichete de masă și prime.

O firmă importantă din România face angajări

O firmă din Bolintin Deal, Giurgiu, face angajări în masă, iar ofertele pentru salariați sunt atractive. Viitorii angajați pot primi salariu de 5.500 lei, tichete și prime de 1.000 de lei.  Cei care vor să lucreze la această firmă trebuie să aibă experiență de minimum 6 luni, să dețină calificare de Stivuitorist și să aibă studii de minimum 10 clase, școală profesională sau liceu.

,,E timpul să faci o schimbare! Ne mărim echipa și căutăm colegi noi. Fabrica de carton ondulat de lângă București caută personal.”,  transmit reprezentanții firmei.

,,Oferim un salariu de 5.500 lei brut, la care se adaugă primă de Crăciun și Paște (1000 lei brut/ eveniment), primă de policalificare, primă performanţă, primă recomandare și alte beneficii cum ar fi tichete masă în valoare de 35 lei/zi, subvenție cantină, card automat cafea, abonament servicii medicale etc.”, au mai precizat angajatorii.

O altă fabrică din România a anunțat că își extinde activitatea. Un gigant german va investi în țară 500 milioane de euro pentru crearea mai multor locuri de muncă. Compania va crea două puncte de lucru în România și se anunță a fi un proiect de succes. Karl Mayer, o companie germană ce este specializată pe producție de tehnologii în industria textilă și mașini, urmează să deschidă două puncte de lucru. Fabricile vor fi construite în Baia Mare, în comuna Groși. Roland Kohn, managerul de investiții al companiei consideră că vor există numeroase beneficii și are multă încredere în investiția făcută în România. Patrick Mock, directorul companiei din România a anunțat că s-a închiriat o fostă hală industrială pentru ca fabrica să funcționeze și au început deja angajările.

O fabrică din țară anunță o producție record

O altă veste bună vine pentru români de la Fabrica de Zahăr Luduș, din județul Mureș. Proprietara fabricii de zahăr a precizat că se va înregistra în perioada următoare un record de procesare, și anume 65.000 de tone de zahăr.

,,Anul acesta vom avea un record de procesare, pentru că am semnat pentru contractarea sfeclei de zahăr de pe o suprafață de 8.800 de hectare. Fermierii din zona Ardealului și-au arătat deschiderea să cultive mai multă sfeclă de zahăr, deși tehnologia de cultivare și întreținere pentru această plantă tehnică este mult mai dificilă și mai costisitoare.

Tocmai de aceea am și venit în sprijinul lor cu plăți în avans și cu ajutor la achiziția de inputuri. Fabrica de Zahăr Luduș a produs anul trecut 25.000 de tone de sfeclă de zahăr, iar în 2024 cantitatea va fi de 65.000 de tone, o cantitate ce va contribui substanțial la diminuarea importului de zahăr.

Pentru a ne asigura că fabrica va funcționa la capacitate maximă și în condiții optime, în baza planului de dezvoltare, am pus accent pe investiții pentru eficientizare atât energetică, cât și la nivel de flux de procesare.”, a anunțat Mihaela Neagu, co-proprietara Fabricii de Zahăr Premium Luduș.

Comentarii
  • Sî unde este stirea importantă pentru Iași , zona.Moldovei că o firma.syraina.este.in cautare de.sclavi in rajastanul mitic ?

  • praf in ochi, inainte de alegeri…mesaj subliminal: „ce bine sa traieste in RO”.Salariul BRUT: 5500 lei=> net: 3200lei => Chirie & life cost => de azi pe maine… Nu mai punem familie etc…

  • …bașca mai vor și experiența de minim 6 luni…cine naiba a mai lucrat la cartoane și să mai fie și stivuitorist ? De ce nu mai face nimeni training la locul de munca ? De ce nu-și mai asuma nimeni formare profesionala pt tinerii care vor sa se angajeze ?
    Chiar că suntem un fel de Bangladej sau Sri Lanka a Europei.

  • Anonim + un român

    5500 brut, dacă scazi impozit, chirie, curent apă abonament tv, internet, etc etc, mancare, haine pantofi, râmâi cu 1000 lei su cu 0 lei. Mai bine stai acasaă pe 2000 lei ajutor social, fără efort fără stres, bei pe caiet, mănânci din pomeni…și, bineînțeles votezi ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *