Prima pagină » Local » O firmă din Vaslui vrea să construiască, la Iași, un centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc! Contractul valorează peste 1,4 milioane de lei
O firmă din Vaslui vrea să construiască, la Iași, un centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc! Contractul valorează peste 1,4 milioane de lei

O firmă din Vaslui vrea să construiască, la Iași, un centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc! Contractul valorează peste 1,4 milioane de lei

31 iul. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER în Local

O firmă din Vaslui vrea să construiască, la Iași, un centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc. Proiectul va fi realizat în comuna Tansa

Primăria din comuna Tansa, județul Iași, a publicat, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), procedura de licitație privind construirea și dotarea unui centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți. Valoarea proiectului este de peste 1,4 milioane de lei, iar firmele interesate au avut posibilitatea să depună ofertele financiare până la data de 22 iulie 2024, ora 15.00.

O firmă din Vaslui vrea să construiască, la Iași, un centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc

În cadrul procedurii de licitație publicate pe SEAP, o singură firmă a fost interesată de contractul privind construirea uni centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți. Valoarea contractului este de 1.424.877,10 lei, fără TVA, adică 1.695.603,74 lei, cu TVA inclus. Este vorba despre asocierea Neo Route SRL, administrată de Vasile Mihoci – lider, și Dubacon Planex SRL, controlată de Dragoș Iulian Dulan. Proiectul de investiție își propune realizarea unei clădiri cu destinație de centru de zi. Corpul de clădire propus va avea regim de înălțime parter.

„Proiectul de investiție își propune realizarea unei clădiri cu destinație de centru de zi. Corpul de clădire propus va avea regim de înălțime parter. Construcția are o formă poligonală în plan cu dimensiunile la nivelul parterului de aproximativ 17,05 X 24,00 metri. Înălțimea maximă a clădirii va fi de aproximativ 5,10 metri. Structura de rezistență a clădirii este alcătuită din pereți portanți din zidărie de cărămidă cofinată cu stâlpișori și centuri, la care preluarea încărcăturilor se realizează prin intermediul elementelor verticale (stâlpi) și orizontale (centuri/grinzi). Infrastructura se constituie din fundații de tip continue, talpa din beton simplu și elevație din beton armat. Placa suport pardoseală se va realiza din beton armat monolit cu grosimea de 10 cm și de va arma cu două rânduri de plasă sudată. Valoarea fără TVA: 1.424.877,10 lei, din care: Capitolul 2. Cheltuieli pentru asigurarea utilităților necesare obiectivului de investiții: 60.000 lei fără TVA. Capitolul 4.1 Construcții și instalații: 1.164.914,08 lei fără TVA; Capitolul 4.2 Montaj utilaje, echipamente tehnologice și funcționale – 18.841,47 lei fără TVA. Capitolul 4.3 Utilaje, echipamente tehnologice și funcționale care necesită montaj: 164.590 lei, capitolul 5.1 Organizare de șantier: 16.531,55 lei, fără TVA”, se arată în documentele publicate pe SEAP.

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preț.

La licitația din Pașcani, pentru construirea unui loc de joacă, au depus ofertele financiare două societăți

Procedura de licitație a fost publicată pe data de 12 iunie 2024, contractul valorează 3.645.947 de lei, fără TVA, și are ca obiectiv construirea unui nou spațiu de joacă în localitate. Doar două oferte financiare au fost depuse. Una de către asocierea Fragar Trading SRL – lider, administrată de Cătălin Francu, împreună cu DFS Center Grup SRL, controlată de Dragoș Dorcioman, iar cea de-a doua ofertă financiară a fost depusă de asocierea Verovis SRL – lider, administrată de Ovidiu Corneschi, împreună cu General Dynamics SRL, deținută de Ovidiu Ciaunică.

„Obiectul contractului de achiziție constă în executarea lucrărilor de construcții pentru realizarea obiectivului de investiție «AMENAJARE PARC DE JOACĂ PENTRU COPII». Caracteristici tehnice și parametrii specifici obiectivului de investiții Clasa de importanta – IV FUNCTIONAL PROPUS Alei pavate Foișor cu structură din lemn Împrejmuire metalică cu soclu din beton armat Parapeți beton armat Toaletă automată cu autocurățire Mobilier urban și echipamente de joacă și agrement Covor elastic antitraumă Sistem iluminat Sistem supraveghere video Sistem irigații și amenajare peisagistică Note: Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 12 zile. Autoritatea contractanta va răspunde solicitărilor de clarificări înainte cu 7 zile de data limita de depunere a ofertelor”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

O firmă din Vaslui vrea să construiască, la Iași, un centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc. Proiectul va fi realizat în comuna Tansa, iar contractul ar putea fi atribuit firmei Neo Route SRL, administrată de Vasile Mihoci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *