Prima pagină » Economic Local » O firmă din Norvegia angajează 50 de muncitori în acvacultură. Ieșenii pot câștiga aproape 3.000 de euro pe lună
O firmă din Norvegia angajează 50 de muncitori în acvacultură. Ieșenii pot câștiga aproape 3.000 de euro pe lună

O firmă din Norvegia angajează 50 de muncitori în acvacultură. Ieșenii pot câștiga aproape 3.000 de euro pe lună

16 feb. 2024, 02:00,
Raluca COSTIN în Economic Local

Ieșenii se pot angaja în Norvegia, în acvacultură, la producția de somon. O firmă norvegiană are nevoie de 50 de muncitori care să aibă experiență în domeniu. Sute de locuri de muncă sunt disponibile în străinătate în această perioadă

Ieșenii care au experiență în producția de somon sau alte produse alimentare se pot angaja în Norvegia. O firmă din această țară caută 50 de muncitori care să lucreze la capturarea somonului. Cei interesați primesc un salariu de aproape 3.000 de euro lunar, respectiv 207,78 NOK (18,29 euro) pe oră. Muncitorii trebuie să vorbească limba engleză. CV-urile se trimit la adresa https://www.salmar.no/sok/, până la 16 martie 2024. Au nevoie și de supraveghetor, cu permis de conducere valabil, pentru sarcini legate de fermă.

Experiența anterioară în cultivarea zmeurei în cadrul fermelor este esențială, dovedită de conducere eficientă și management de echipă. Candidații la acest post trebuie să aibă orientare către detalii, cu accent pe menținerea calității produsului pe tot parcursul procesului de producție, cunoștințe în evidența electronică și familiaritate cu software-ul agricol relevant. Compania din Norvegia plătește 180-200 NOK brut pe oră, în funcție de experiență.

O firmă din Norvegia angajează 50 de muncitori în acvacultură

O firmă din Letonia are nevoie de 30 de sudori. Potrivit anunțului de angajare, se preferă experiență anterioară în domeniul sudurii, cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional, simțul responsabilității față de sarcinile de lucru atribuite. Se lucrează 40 de ore pe săptămână, în ture de noapte. Cei interesați trebuie să vorbească limba engleză. Salariul este de 1.200-2.000 de euro brut, pe lună. În continuare, firmele din Germania au nevoie de măcelari.

Angajații trebuie să aibă calificare profesională ca măcelar, experiență în industria alimentară, rezistență și spirit de echipă, responsabilitate și respectarea strictă a cerințelor de igienă alimentară. Mai multe oferte de muncă pentru anul 2024 sunt din partea unor angajatori din străinătate, care au nevoie de personal în domeniul construcțiilor, dar și al gastronomiei.

Locuri de muncă în Iași, dar și în străinătate

O firmă din Belgia angajează muncitori necalificați la culesul de căpșuni. Pentru ieșenii care vor să se angajeze nu sunt necesare cunoștințe sau studii anterioare, trebuie să aibă flexibilitate și motivație, capacitatea de a efectua munci fizice repetitive, mai ales la cules de pe sol unde este necesară o condiție fizică bună, dar și simțul acurateței, ochi pentru calitate și siguranță. Aceștia trebuie să respecte regulile și acordurile și să urmeze instrucțiunile de muncă. Angajații vor lucra în echipă, iar munca are loc în aer liber sau într-o seră. Salariul acordat este de minimum 9,69 euro brut/oră.

Persoanele cu studii medii care își caută un loc de muncă în Iași, în această perioadă, au la dispoziție aproape 500 de posturi în diverse domenii de activitate. Cele mai ofertante sunt în servicii, construcții și industrie. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 76 de posturi. Pe de altă parte, ieșenii se pot angaja în Norvegia, în acvacultură, la producția de somon.

Comentarii
  • 200 NOK pe ora din care sa platesti taxele vreo 35 % acolo este plata pentru sclavi asiatici , suma cu care abia supravietuiesti sub limita de saracie !, de la 280 in sus plus bonificatii !, 300 nok pe ora cash in mina iau daca tund iarba la unul ori dau cu var la negru !, firmele incaseaza aproximativ 1.000 Nok pe ora manopera

  • Chiria 2000

  • In Oslo da dar in localitatile limitrofe ori mai la tara chiria e cam 10.000 nok ( cam 1000 euro ) pentru un apartament cu doua camere , gol , de obicei amenajat la demisolul casei

  • romanii buni la prins somn, nu somon. Somn si vodka

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *