Prima pagină » Economic Local » O firmă din Iași a semnat un contract pentru furnizarea mai multor loturi de echipamente! ApaVital a alocat 300.000 de euro
O firmă din Iași a semnat un contract pentru furnizarea mai multor loturi de echipamente! ApaVital a alocat 300.000 de euro

O firmă din Iași a semnat un contract pentru furnizarea mai multor loturi de echipamente! ApaVital a alocat 300.000 de euro

08 nov. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Compania de apă-canal a semnat contractul privind furnizarea mai multor echipamente de lucru pentru angajați. Comisia de evaluare a analizat o singură ofertă depusă în cadrul procedurii. Valoarea finală a contractului s-a încadrat în estimarea bugetară de 300.000 de euro

ApaVital SA a finalizat licitația pentru furnizarea echipamentelor de lucru destinate angajații. Recent, comisia de evaluare a ales oferta societății Global Sistem SRL, din Iași. Valoarea finală a contractului este de 1.424.410 lei, fără TVA, aproape 300.000 de euro. Oferta s-a încadrat în prevederea bugetară. Societatea este controlată de Ciprian și Daniela Ciobanu. În 2020, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 3,9 milioane lei, profit de 618.099 lei, datorii de 650.889 lei, cu un număr de 6 angajați.

„Contextul achiziționării echipamentului individual de protecție constă în protejarea lucrătorilor în efectuarea sarcinilor de muncă, eliminarea factorilor de risc (mecanici, biologici, chimici, termici etc.), a bolilor profesionale în conformitate cu legislația în vigoare, iar periodicitatea și condițiile pentru care se acordă acestea sunt reglementate prin contractul colectiv de muncă în vigoare”, se arată în caietul de sarcini. În 2020, contractul pentru furnizarea echipamentelor a fost semnat cu aceeași societate din Iași.

Firma din Iași a câștigat ambele loturi scoase la licitație

Conform procedurii, achiziția a fost împărțită în două loturi: încălțăminte de protecție și îmbrăcăminte de uz profesional. Conform necesarului, vor fi furnizate antifoane externe, bocanci automatiști, bocanci cu bombeu metalic, cască de protecție profesională, cizme pantalon, ochelari de protecție, căciulă de iarnă, ciorapi de iarnă, combinezon impermeabil, mănuși antitermice, mănuși antichimice, mănuși sudor, șapcă personalizată etc.

„Mostrele vor fi etichetate cu numele firmei ofertante și numele produsului menționat. Mostrele vor fi ambalate în cutii pe care se va scrie numele ofertantului, adresa ofertantului, lotul și procedura în cadrul căreia se depun și mențiunea «mostre». Fiecare cutie va conține un opis cu produsele aflate în interiorul acesteia. Mostrele trimise trebuie să respecte în totalitate cerințele minime impuse pentru fiecare produs în parte. Mostrele nu trebuie inscripționate”, sunt condițiile cerute de autoritatea contractantă.

ApaVital a anulat licitația pentru montarea apometrelor

Recent, compania de apă-canal din județul Iași nu a reușit să valideze o procedură pentru furnizarea serviciilor de montare și demontare a contoarelor de apă rece. La sesiunea de depunere a ofertelor nu s-au prezentat ofertanți. Valoarea estimată a contractului este de 1.060.000 lei, fără TVA, aproape 200.000 de euro. Cel mai probabil, licitația va fi reluată.

„În acest moment, pe toată aria de operare a ApaVital SA sunt montate circa 118.000 contoare, creșterea progresivă a numerelor de branșamente impunând soluții rapide și sigure de demontare / montare a contoarelor, fără suplimentarea numărului de salariați dedicați. Ponderea este reprezentată de contoare de tip Flodis (Itron) cu diametre nominale de 15 mm și 20 mm”, se arată în descrierea situației actuale.

Conform necesarului, compania de apă-canal solicită intervenții la 6.000 de apometre în Zona Metropolitană Iași și 10.000 la apometrele din Zona Județeană Iași. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 15 luni de la semnarea contractului. Compania de apă-canal a comandat și mai multe loturi de sisteme pentru contorizarea consumului de apă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024