Prima pagină » Local » O firmă care vinde condimente turcești, din București, va livra echipamentele sportive în unitățile de învățământ din oraș.  Primăria Iași va plăti peste 1.900.000 de lei pentru contract
O firmă care vinde condimente turcești, din București, va livra echipamentele sportive în unitățile de învățământ din oraș.  Primăria Iași va plăti peste 1.900.000 de lei pentru contract

O firmă care vinde condimente turcești, din București, va livra echipamentele sportive în unitățile de învățământ din oraș.  Primăria Iași va plăti peste 1.900.000 de lei pentru contract

17 aug. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER în Local

O firmă care vinde condimente turcești, din București, va livra echipamentele sportive în unitățile de învățământ din oraș. Societatea este singura care a depus oferta financiară în cadrul licitației

Administrația publică locală a lansat procedura de licitație pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, pe data de 9 iulie 2024, iar până la data de 13 august 2024, firmele interesate au avut posibilitatea depunerii ofertelor financiare.

O firmă care vinde condimente turcești este interesată de contractul de peste 1.900.000 lei cu Primăria Iași

Contractul are o valoare de 1.967.560 de lei, fără TVA, iar firma Europe One Dream Trend SRL, administrată de Esat Unal și Ion Matusescu, a fost singura interesată de proiect. Societatea are sediul în București, fiind înființată în 1992, și are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata cu cafea, ceai, cacao și condimente” și „comerț cu amănuntul al încălțămintei și articolelor din piele în magazine specializate”. Firma a mai încheiat, de-a lungul timpului, contracte cu autoritățile publice din țară tot pentru dotarea unităților de învățământ.

Potrivit datelor financiare, societatea Europe One Dream Trend SRL a realizat în anul 2023 o cifră de afaceri de 5.025.683 de lei, un profit net de 259.463 de lei și datorii de 3.257.735 de lei. În anul 2022, societatea administrată de Esat Unal a înregistrat o cifră de afaceri de 2.038.561 de lei, un profit net de 89.212 de lei și datorii de 4.523.854 de lei. În anul 2021, firma a realizat o cifră de afaceri de 3.793.018 de lei, un profit net de 443.702 de lei și datorii de 3.737.455 de lei. În toți acești 3 ani, societatea Europe One Dream Trend SRL a figurat cu doar 3 angajați.

Instituțiile de învățământ, din Iași, vor fi dotate cu echipamente și aparatură sportivă

Contractul scos la licitație pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, are ca obiectiv „furnizarea și instalarea echipamentelor și aparaturii sportive, și materiale didactice specifice desfășurării activităților sportive din sălile de sport din unitățile de învățământ preuniversitar”.

„Principalul beneficiu, anticipat de către Autoritatea contractantă, este dezvoltarea unei infrastructuri educaționale de calitate la nivelul Municipiului Iași, a unui sistem de educație echitabil și a unor servicii esențiale privind oferta educațională, inclusiv prin dotarea cu echipamente și aparatură sportivă și alte materiale didactice specifice desfășurării activităților sportive din 40 de săli de sport în unitățile de învățământ preuniversitar din municipiul Iași. Proiectul are ca obiectiv general și obiective specifice. Este complementar cu obiectivele PNRR pilonul VI, conducând la creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional ieșean, prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente, în corelare cu nevoile prezente și viitoare ale forței de muncă, avându-se în vedere asigurarea participării la un proces educațional de calitate, modern și incisiv. În cadrul prezentei achiziții, produsele și materialele încorporate, ce urmează a fi achiziționate, trebuie să fie noi, nefolosite. De asemenea, vor fi oferite cele mai recente modele”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Europe One Dream Trend SRL, o firmă care vinde condimente turcești din București, va livra echipamentele sportive în unitățile de învățământ din oraș, dacă va fi declarată câștigătoarea licitației publicate de Primăria Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *