Prima pagină » Actualitate » O firmă a câștigat un contract de peste 100.000 de euro! Trebuie să aducă bandaje pentru tramvaiele din Iași
O firmă a câștigat un contract de peste 100.000 de euro! Trebuie să aducă bandaje pentru tramvaiele din Iași

O firmă a câștigat un contract de peste 100.000 de euro! Trebuie să aducă bandaje pentru tramvaiele din Iași

01 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru în Actualitate

Recent, Compania de Transport Public (CTP) Iași a finalizat o licitație pentru achiziționarea de bandaje pentru roțile tramvaielor. Licitația avea o prevedere bugetară de 617.200 lei, fără TVA, aproape 130.000 euro. Procedura a fost câștigată de către societatea Meximpex SRL, cu o ofertă de 507.040 lei. Necesarul CTP este de 32 bandaje pentru vagoanele BE8/8, 216 bucăți – GT4 și 48 bucăți – GT8.

Garanție de doi ani

Furnizorul trebuie să îndeplinească o serie de condiții. „Bandajele vor trebui să fie garantate de producător/furnizor timp de 2 ani pentru orice defect de fabricație nedescoperit la data livrării produsului, dar nu mai puțin de 18 luni de la montare. Bandajele la care apar defecte în termenul de garanție, care fac să fie inutilizabile, vor fi puse la dispoziția poducătorului/furnizorului pentru înlocuire gratuită, suportând și toate cheltuielile ocazionate de transport și de înlocuirea lor (prețul corpurilor de cauciuc, manopera de rebandajare, cheltuieli legate de staționarea tramvaiului din cauza defectului etc.). Timpul de imobilizare a tramvaielor prin nelivrarea la termenele stabilite prin contract a bandajelor, cât și din cauza pieselor cu defecte tehnice va fi de maximum 5 zile de la data comunicării scrise a acestora”, sunt cerințele din caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
11 octombrie 2024
11 octombrie 2024