Prima pagină » Eveniment-Social » O fetiță din Iași a făcut senzație la „Românii au talent” cu mișcările ei! Miruna Lungu își dorește să urce pe cele mai mari scene ale lumii: „A fost foarte apreciată, mai ales de Andra” – FOTO/VIDEO

O fetiță din Iași a făcut senzație la „Românii au talent” cu mișcările ei! Miruna Lungu își dorește să urce pe cele mai mari scene ale lumii: „A fost foarte apreciată, mai ales de Andra” – FOTO/VIDEO

22 apr. 2023, 02:00,
Andreea Timofte, în Eveniment-Social

Miruna Lungu, o micuță gimnastă din Iași, a impresionat juriul „Românii au talent”. Aceasta a reușit să se califice în etapa următoare, obținând patru răspunsuri afirmative. Miruna Lungu  face parte din clubul de gimnastică AliceGym, având ca antrenoare pe Alice Viviana Ţocu.

Prin participarea la „Românii au talent”, ieșeanca Miruna Lungu, în vârstă de 11 ani, își dorește să trăiască ce au trăit și alți concurenți pe care i-a văzut de-a lungul timpului la televizor. Mama sa, Mirabela Lungu, a încurajat-o întotdeauna să facă sport.

„Fiica mea și-a dorit să participe la emisiune, urmărind-o de mult timp. Îi place pe scenă, și-a dorit de mică să facă asta, se juca cu păpuși pe care le transforma în balerine, tot timpul se uita la tot felul de filmulețe cu gimnaste. Balet, gimnastică acrobatică și coregrafie face de la vârsta de cinci ani. În afara «Românii au talent», Miruna va reprezenta România la un concurs organizat în Portugalia. Suntem din Iași, din municipiu, ea este în clasa a V-a, la Școala «Elena Cuza», iar eu predau la Profesională, în Mogoșești, sunt profesor de instruire practică”, a declarat mama micuței, Mirabela Lungu.

Miruna Lungu a impresionat juriul „Românii au talent”

Miruna Lungu a avut parte, fără doar și poate, de o experiență unică la preselecțiile „Românii au talent”. Mama sa, Mirabela Lungu, a oferit reporterilor BZI detalii despre reușita fiicei sale. Încă din copilărie, Miruna Lungu a fost pasionată de dans.

„Muncește foarte mult, este talentată, a participat și participă la foarte multe competiții, la toate a obținut locul I sau II. Își dorește să facă o carieră, s-ar putea să o transferăm la Arte, la «Băncilă», la Coregrafie, pentru că e păcat să nu învețe și mai multe despre dans.

Ea s-a atașat și de profesoara cu care se pregătește de atâta timp, de la clubul de gimnastică AliceGym, își dorește să pășească pe cele mai mari scene ale lumii… Măcar să treacă prin experiențe diferite. Deci Miruna se pregătește lunea, marțea, miercurea merge pentru gimnastică, iar joia, balet, sâmbăta, acrobatică, aproape toată săptămâna este ocupată.

Cu toate astea, nu renunță, se axează foarte mult acum pe «Românii au talent», a fost foarte apreciată, mai ales de Andra. În pauze au vorbit foarte frumos despre ea, cu ea, chiar a fost foarte frumos. Au zis că i-a lăsat cu gura căscată. Chiar și domnul Bogdan Bolohan, care este coregraf la emisiune, a lăudat-o foarte mult”, a precizat Mirabela Lungu.

Ieșeanca, obișnuită cu competițiile

Când vine vorba de emoții, în cazul Mirunei Lungu, acestea sunt doar constructive.

„Nu a fost așa mult cu joaca. Dacă, de mică, tot în zona cu dansul era, nu a avut emoții deloc înainte să urce pe scenă, doar constructive, a fost aleasă și best teamer la București, la un alt concurs. Am tot spus, este obișnuită cu competițiile, este foarte ambițioasă și își dorește să realizeze cât mai multe pe viitor. A fost o experiență maximă pentru ea și mereu îmi spune că abia așteaptă să revină pe scena «Românii au talent». Vom vedea ce va fi mai departe, fiecare ediție înseamnă o nouă etapă”, a menționat Mirabela Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *