Prima pagină » National » O fetiță de trei ani a decedat într-un accident rutier. Mama copilei a intrat cu autoturismul într-un cap de pod
O fetiță de trei ani a decedat într-un accident rutier. Mama copilei a intrat cu autoturismul într-un cap de pod

O fetiță de trei ani a decedat într-un accident rutier. Mama copilei a intrat cu autoturismul într-un cap de pod

14 iul. 2024, 21:00,
BZI.ro, în National

Dramă teribilă pentru o familie din Constanța! O fetiță care nu împlinise nici 3 ani a murit după ce mama ei a pierdut controlul direcției de mers și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Accident mortal pe drumul E 85

Când salvatorii au ajuns la fața locului, au găsit-o femeia în vârstă de 25 de ani conștientă, însă pe fiica acesteia în stop cardio-respirator.

Deși fetița se afla pe locul din spate, într-un scaun special pentru copii, impactul a fost atât de puternic încât fetița nu a avut nicio șansă.

În ciuda încercărilor disperate de a o resuscita pe copilă, medicii au declarat decesul. Polițiștii fac cercetări.

„Un autoturism Volvo condus de o tânără din Fălticeni a fost scăpat de sub control și a intrat violent într-un cap de pod. Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că în accident au fost implicate femeia de la volan și o fetiță de aproximativ 3 ani, care era pe bancheta din spate, în scaunul pentru copii.”, au transmis oamenii legii.

Accidentul a avut loc pe drumul E85, cunoscut drept „Drumul Morții”, în dreptul județului Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *