Prima pagină » Local » O fetiță de numai doi ani trece zilnic prin chinuri îngrozitoare! Amelia Cara are nevoie de 240.000 de euro pentru a beneficia de tratamentul salvator! – FOTO

O fetiță de numai doi ani trece zilnic prin chinuri îngrozitoare! Amelia Cara are nevoie de 240.000 de euro pentru a beneficia de tratamentul salvator! – FOTO

29 iun. 2023, 02:00, 1 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

La doar doi anișori, Amelia Cara este supusă zilnic unor chinuri îngrozitoare. În ciuda vârstei atât de fragede, micuța e țintuită de patru luni într-un pat de spital, conectată la perfuzii fără de care nu ar putea supraviețui

Părinții Ameliei, Dorina și Alexandru, visau la o familie, un copil sănătos pe care să îl crească în pace și armonie. Universul lor s-a prăbușit însă când fetița a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută. La numai 2 anișori, Amelia face chimioterapie și are nevoie de 240.000 de euro pentru a beneficia de tratamentul salvator.

La doar doi anișori, Amelia trece prin chinuri îngrozitoare

o imagine cu Amalia

Părinții Ameliei, Dorina și Alexandru, visau la o familie, un copil sănătos pe care să îl crească în pace și armonie. Universul tinerei familii s-a prăbușit însă când fetița lor a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută

Mama Ameliei nu mai suportă să vadă prin ce chinuri trece fetița sa de numai 2 ani, care a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută.

,,Fiecare zi este extrem de grea. Are stări de vomă, crize de plâns prelungite. Fiecare ședință de chimioterapie este salvatoare, dar și extrem de chinuitoare pentru un copilaș de numai câteva kilograme. Mi se rupe inima când trebuie să-i ajut pe medici să o imobilizeze, să îi poată monta o branula. Se zbate, mă ceartă că îi ajut, iar eu trebuie să fiu tare și să o liniștesc pe cât posibil. Are stări groaznice de rău după chimioterapie. Facem cu rândul, eu și soțul meu, 24 de ore din 24. Un copil bolnav de cancer trece prin momente extrem de dificile, la fel și familia sa”, a transmis mama Ameliei.

Părinții Ameliei erau plecați la muncă în Marea Britanie când fetița a început să se simtă rău, iar la un moment dat a căzut pur și simplu din picioare.

„Pe 15 februarie 2023, copilașul meu a început să se simtă foarte rău. Febra persista noapte de noapte. Nu avea poftă de mâncare. Nu avea energie. Iar la un moment dat a căzut pur și simplu de pe picioare. Am dus-o de urgență la spital. După un diagnostic greșit pus de medicii britanici și după administrarea unui antibiotic care s-a dovedit a fi mult prea puternic pentru corpul ei și așa slăbit am decis să mergem de urgență în Turcia.

Când am ajuns în Istanbul, unde e stabilită soacra mea, fetița se simțea extrem de rău și era albă ca varul. Am internat-o de urgență. Nu pot descrie în cuvinte ce am simțit la aflarea diagnosticului, tot ce știam este că se va face bine, nu există altă cale pentru noi”, a mărturisit Dorina.

Fetița are nevoie de 240.000 de euro pentru a învinge boala

o imagine cu Amalia

Amelia face chimioterapie și are nevoie de 240.000 pentru a beneficia tratamentul salvator

Amelia face chimioterapie de 4 luni. Se simte mult mai bine față de momentul declanșării bolii, însă pentru a se vindeca are nevoie de tratament intensiv timp de 7-8 luni. Orice întrerupere îi poate fi fatală. Doar într-o lună, familia Cara a achitat 50.000 de euro, epuizând, astfel, toate resursele financiare, inclusiv donații de la rude și prieteni. Tratamentul salvator costă însă 240.000 de euro.

,,Singura șansă de supraviețuire a Ameliei stă în ajutorul oamenilor de bine. O prietenă ne-a vorbit despre campaniile de strângere de fonduri derulate de-a lungul anilor de Asociația «Salvează o inimă». Ne-am pus toată nădejdea în această comunitate, dar și în toți cei care află povestea Ameliei și pot ajuta. Le suntem recunoscători fiecăruia în parte”, a adăugat mama micuței Amelia.

Pentru donații din partea companiilor accesați https://salveazaoinima.ro/amelia-cara/.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”.

Persoanele care doresc ca Amelia să nu mai treacă prin chinuri îngrozitoare și să învingă boala de care suferă pot dona în unul din următoarele conturi. Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Amelia Cara.

Cod de înregistrare fiscală: 31015982.

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Comentarii
  • Go bostonians, go

    Tot la pomana si mana intinsa prin ziare ati ajuns,bostonienilor. UK are resurse medicale cu mult mai bune decat amarata asta de tara careia i-ati intors kurrul, totul e sa fii asigurat acolo. Sa platesti NHS.
    Dar nu.
    E mai simplu la cerseala.
    De ce nu publicati la boston asa ceva pentru copilul asta cu nume curat romanesc ? De ce nu va inunda cu bani your fellow romanians din UK, aia de vin in tara plini de ifose si megacivilizatie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *