Prima pagină » International » O fetiță de cinci ani a ajuns la spital după ce a fost drogată de părinți. Cum a fost posibil așa ceva
O fetiță de cinci ani a ajuns la spital după ce a fost drogată de părinți. Cum a fost posibil așa ceva

O fetiță de cinci ani a ajuns la spital după ce a fost drogată de părinți. Cum a fost posibil așa ceva

27 dec. 2021, 22:00,
BZI.ro, în International

Un incident straniu, în urma căruia o fetiță de cinci ani a fost drogată de părinți, este relatat de presa din Italia. Un tânăr de 30 de ani din Ravenna a sunat în noaptea de Ajun la numărul de urgență, anunțând că fetiței sale i s-a făcut rău după ce a ingerat cocaină.

Drogul i-a fost administrat micuței din greșeală, a susținut apelantul. O ambulanță a fost trimisă la adresa unde fetița locuiește cu părinții săi. Copilul a fost transportat la spitalul Santa Maria delle Croci. Ulterior, micuța a fost transferată la un spital din Bologna și internată la Terapie Intensivă.

Ea este supravegheată de medici, care susțin că viața nu-i este în pericol. Potrivit tatălui ei, fetița a primit drogul din greșeală.

Versiunea tatălui: cocaină, din greșeală, în locul unui diuretic

Ea ar fi trebuit să ia un medicament diuretic dizolvat în apă, însă în apă a ajuns cocaină.

Copilul a început să se simtă rău imediat ce a înghițit drogul.

Polițiștii au percheziționat locuința unde a avut loc incidentul și au găsit pulbere albă, care ar putea fi cocaina manipulată de părinții fetiței.

De asemenea, oamenii legii i-au interogat pe vecini, dar aceștia nu au relatat elemente care să indice că în familia respectivă ar fi existat tensiuni.

Mama fetiței a insistat ca povestea să rămână „între zidurile casei”

Procuratura italiană a deschis un dosar pentru vătămare corporală gravă.

Contactați de ziariștii italieni, părinții fetiței au refuzat să dea detalii.

Tatăl a insistat că drogul a ajuns în paharul cu apă „din greșeală” iar mama a susținut că povestea „trebuie să rămână între zidurile casei”, lucru care nu mai este însă posibil, în condițiile anchetei declanșate de autorități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *