Prima pagină » Actualitate » O fetiță de 12 ani și un bebeluș au căzut într-o canalizare în municipiul Codlea, județul Brașov
O fetiță de 12 ani și un bebeluș au căzut într-o canalizare în municipiul Codlea, județul Brașov

O fetiță de 12 ani și un bebeluș au căzut într-o canalizare în municipiul Codlea, județul Brașov

28 iul. 2022, 18:44,
în Actualitate

Astăzi, 28 iulie 2022, în jurul orei 11.40, a avut loc un incident nefericit în municipiul Codlea, județul Brașov. O fetiță în vârstă de 12 ani, care purta pe brațe un copil, în vârstă de 9 luni, se deplasa pe un trotuar situat pe strada Petuniei din municipiul Codlea, județul Brașov. Polițiștii au fost sesizați că fetița ar fi pășit pe capacul unei canalizări, moment în care capacul s-ar fi deplasat din poziția inițială, iar aceasta ar fi căzut cu membrele inferioare în interior.

Potrivit Transilvania365, fetița a fost transportată la spital pentru investigații medicale, deoarece a fost rănită la nivelul membrelor.

„În urma incidentului a rezultat o victimă, respectiv fetița, în vârstă de 12 ani, care prezenta escoriații la nivelul membrelor, aceasta fiind preluată și transportată la spital pentru investigații medicale.

Cu privire la producerea incidentului au fost înștiințate instituțiile competente să asigure corespunzător canalizările, fiindu-le solicitată luarea de măsuri în regim de urgență.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea clarificării și stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, precizează reprezentanții Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`