Prima pagină » Local » O fetiță de 11 ani a fost obligată să doarmă în același pat cu un băiețel transgender, în Colorado! Părinților fetiței nu li s-a spus nimic! România, prin USR, nu este departe de astfel de cazuri

O fetiță de 11 ani a fost obligată să doarmă în același pat cu un băiețel transgender, în Colorado! Părinților fetiței nu li s-a spus nimic! România, prin USR, nu este departe de astfel de cazuri

01 apr. 2024, 11:35, 30 ,
BZI.ro, în Local

Reprezentanții unei școli publice  din Jefferson County au încercat în secret să forțeze o fetiță de 11 ani să împartă patul cu un bărbat care se identifică ca transgender într-o excursie sponsorizată de școală. Poate vi se pare că astfel de practici sunt departe de a se întâmpla în România, dar dacă USR-ul va obține un scor care să conteze, atunci această ideologie va fi implementată și la noi.

La nivel local, Marius Bodea, eternul candidat a Primăria Iași, ar putea fi un puternic susținător al acestor lucruri. Candidatul USR tace mâlc și nu vorbește nimic despre familia tradițională, lucru care înseamnă că, tacid, sr putea susține astfel de lucruri.

O fetiță de 11 ani a fost obligată să doarmă în pat cu un băiat transgender! Părinților nu li s-a spus nimic

O excursie școlară organizată de către Școlile Publice din Comitatul Jefferson (JCPS) în Colorado a stârnit controverse după ce o elevă de clasa a cincea s-a confruntat cu o situație inconfortabilă în timpul acesteia. Potrivit raportului, în iunie 2023, JCPS a sponsorizat o excursie de o noapte pentru elevii de clasa a cincea în Philadelphia și Washington, D.C. Părinții unei eleve, Serena și Joe Wailes, au fost asigurați în mai multe întâlniri cu părinții că elevii de sex masculin și feminin vor fi cazați nu doar în camere de hotel separate, ci și pe etaje complet diferite. În plus, li s-a spus că fiica lor va împărți o cameră cu alte trei fete. Cu toate acestea, în timpul excursiei, fiica lor, D.W., a fost repartizată să împartă un pat cu o elevă de sex masculin care își identificase genul drept feminin, conform FOXNEWS.COM

Situația a fost descrisă ca fiind extrem de inconfortabilă pentru D.W., care a apelat la părinții ei în căutare de sprijin. Serena a contactat un supraveghetor al excursiei, care, la rândul său, a contactat un lider al excursiei. Cu toate acestea, politica strictă a districteleui a cerut ca D.W. să mintă cu privire la motivele schimbării camerei și să spună că are nevoie de un alt pat din motive legate de aer condiționat. În cele din urmă, după insistențele repetate ale părinților și o serie de schimbări de cameră, D.W. a fost cazată alături de o altă fată într-o cameră separată.

Politica discutată a fost criticată pentru că a ignorat complet sentimentele și intimitatea tinerei de 11 ani, punând-o în situații dificile și ignorând preocupările sale privind intimitatea. Waileses nu au avut șansa de a solicita alte cazări înainte de excursie deoarece D.W. nu știa că va împărți patul cu un elev de sex masculin care se identifică drept feminin. Astfel, politica districteleui a lăsat părinții în întuneric cu privire la situația camerei copilului lor, ignorând drepturile de bază ale părinților.

Ăsta este planul și pentru România dacă USR va obține un scor care să conteze

Poate astfel de scenarii vi se pare imposibile în Romania, dar trebuie să vă informăm că este mai probabil decât vă dați seama. Dacă USR va obține un scor care să conteze, la alegerile locale și europarlamentare, partidul neomarxist va impune eliminarea expresiilor mamă și tată, și înlocuirea lor cu părinte 1 și părinte 2, va elimina familia tradițională care este compusă dintr-o femeie și un bărbat, va impune băi mixte în școli, va legaliza consumul de droguri. Va implementa toate nenorocirile pe care le vedem deja implementate în țări care au conducere neomarxistă precum Franța, Anglia, UŞA, Olanda sau Germania.

Românii trebuie să se trezească și să pună stop acestor partide care nu fac nimic altceva decât să distrugă România, tradițiile și suveranitatea țării. Este timpul ca la putere să vină naționaliștii suveraniști care vor să facă bine țării, care vor să facă din România o țară respectată în interiorul Uniunii Europene.

Astfel de scenarii ca cel din Colorado nu trebuie să existe în România și tocmai din aceste considerente trebuie să spunem stop USR-ului și neomarxiştilor. Cotidianul BZI.RO respectă drepturile minorităților LGBTQ+ din considerentul că fiecare este liber să facă ceea ce dorește, să aibă o relație cu cine își dorește atâta timp cât aceste libertăți nu suprimează libertățile altor persoane. Libertatea ta se termină atunci când începe libertatea celuilalt de lângă tine!

Comentarii
  • SOS de maioneză cu usturoi

    Și soțul Șoșoacei s-a plâns că a dormit cu scroafa în pat iar Simion merge la baie de fetițe.

  • Haurel Tembel

    Hai, nu apare nici unul din congregatie sa zică ca toate comentariile au fost postate de același satanist drogat??

  • Câtă vreme va exista un drept în cetate, D-zeu va mai îngădui că Soarele să răsară, însă când va pleca dreptul va fi pârjolită că Sodoma și Gomora. Prea desfrannarea, o boala cumplita, conduce la pieire…și ajunge un drept și chiar o cale de urmat in mintea nebunilor in care și lucrul bun se strâmbă.

  • Ce au sarit cei din USr-lgbtq-sunt extremi de sensibili.Pana o sa li se intample cev copiilor lor

  • Mulți vor zice…am făcut asta deoarece legea îmi permite!Asta e menirea lor schimbarea legilor divine, că sa se creadă că binele este rău, iar Raul este bine! Pentru asta trebuie sa ne luptam cu ei, ca altfel, vom fi considerați părtași prin nepăsarea noastră.

  • Tu ala de la 12: 26 si 1: 13 ia mai du- te in ma – ta- n kur. Mai intai Usr – istii sunt pagani iar poporul roman 85 % este popor crestin ortodox. A vota satanistii Usr inseamna ca noi acceptam sa fim toti pagani ,lepadati de religia crestina , inseamna ca nu ne gandim deloc la copiii nostri care din curiozitate si indemn si expunere generala ar deveni toti niste Lgbt. Asta ne lipseste oare ? O tara Usr – ista de Lgbt- isti? Atentie la vot ! Soarta tarii si a noastra depinde de stampila de vot a fiecaruia. Sa nu uitam proverbul romanesc,,cum iti asterni asa dormi”

  • PUFOAICA Ruseasca

    Vai cât dreptate ai: cum îți așterni asa dormi. Deci atenție la vot: votați orice numai nu va atingeți de laturile ruzznace.
    Și iarăși precum spuneai: soarta țării depinde și de votul tău. Hai sa arata ca România e mai EDUCATĂ cu 4 ani decât data trecută 😜, căci educația sigur va zgârie rău pe existența voastră tristă.

  • A fost bună rău pufoaica, azi ai dormit, te-ai trezit cam târziu sa faci inventarul la comentarii, te-a făcut drogatul satanist. Nu îți meriți rublele, marș la crâșmă.

  • pute a cacat politic articolul asta din afara iasului. le put degetele a rahat si acuma la astia de la ziar de cum au scris articolul si aprobat. Eu sunt curios editorul/managerul daca mai are si ruj pe buze si mai ales al cui dos l-a induioshat sa ofere mostra asta de propaganda.

  • Vestul nu mai este ce a fost. S-au dus vremurile acelea. Pe drumul pe care a luat-o se va ineca in propriul rahat.

  • Există un război ideologic în interiorul lumii occidentale. Pe de-o parte, e vechea civilizație
    europeană, cu valorile iudeo creștine și umaniste. Renasterea, iluminismul, si toate alea. Pe de alta parte, acest nihilism, adevărată religie a morții… cu experimente sociale de noaptea minții. Care vor distruge generatii întregi de tineri. Singura soluție este să încercăm să câștigăm acest război ideologic, în interiorul lumii civilizate…

  • Bă ,, carnețel” acum e momentul. Bag-o pe aia cu canalul Dunare Bucuresti

  • 9: 42 / 8: 08// 8: 21/8:03/12: 26/ 1: 13, da – te dracului , sa te duca la munca la canal se face unul si pana in transnistria ca stai toata ziua la comentarii pe acest ziar . Doar azi ai publicat 30 comentarii pe acest ziar in diferite articole , in alte zile si 50 de comentarii , asta ti – e munca ? Cu ce te ocupi in tara la noi?

  • Eu? Doar trag m##e la curiosi!!!

  • La curiosi cu ,,carnetel”

  • GabiDumitrescu

    Platesc bine idiotii astia de la pesedenele??? P.S. Pentru retarzii care cred ca „expunerea la” ar face copiii nu-stiu-cum, scoteti-va capetele din c*r! Am fost expus la manele de cind au aparut in n’spe situatii, nu am ascultat niciodata asemenea mizerii. Am fost expus la McDonald’s cind se deschisese primul restaurant de gen din Romania, acum am o gramada la dispozitie, prefer sa maninc ce imi gatesc eu. Am fost expus la masini, tren, avion, dar prefer sa ma deplasez pe jos sau cu bicicleta. Am fost expus la dreapta religie strababeasca, aleg sa fiu om.

  • @Bugabaloo

    Asa zisa „lume civilizata” nu mai are repere morale, nu mai are o un sistem sanatos de gandire, nu mai are obiective rationale. Elitele se preocupa doar de sporirea luxului zilei de maine, iar poporul este anesteziat cu distractii vulgare. Si asta de vreo 30 de ani, de cand inamicul (statele socialiste) a colapsat. Rezultatul este o generatie fara vlaga, fara vointa, preocupata exclusiv de satisfacerea imediata si fara exceptie a treburilor pleziristice. Ma indoiesc deci ca rezolvarea crizei este posibila din interior, fara imputuri dure din exterior. Dar nu ma indoiesc ca acestea vor veni. BRICS a depasit economic G7.

  • Votam AUR, ca aia le violeaza direct, sau cum a fost in tabara lor?

  • sunt un gay gay gay si ma f*t cu baietei sunt gaaayyyyyy gaaayyyyyy gaaayyyyyy gaaayyyyyy gaaayyyyyy gaaayyyyyy

  • @Cristi, somn usor!

  • @GabiDumitrescu, vrei si statuie?

  • Anonimul turmentat

    Iar te-ai trezit târziu bețivule, iar ți-au tras-o ticăloșii ăștia sorosisti.
    Dar nu-i bai ca acuma ne spui tu cine e drogat și cine merge la canal.

  • Gay? Lgbt? Nu votam lgbt – istii Usr! Bravo Rusia daca ii prinde cu aere de gay , lgbt- isti ii urca imediat in duba la puscarie ,la munca sa le sara nebuneala din cap cu mizeria lgbt!

  • Anonim ca restu

    La munca sa mergi tu, rahat @2:47pm, ca in afara de stat si mancat despre altii pe ziare faci altceva? Te freaca pe tine cine e gay si cine nu. Vezi-ti de femeia ta sau de barbatul tau, ca nu intereseaza nici pe altii ce f#ti tu. Toti frustratii si ofuscatii preocupati de ce f#t altii! Neam prost!

  • După ce v-am atras atenția că nu știți să scrieți corect, mi-ați șters comentariile (probabil deranjau). Măcar dacă rezolvați greșelile din text! Vai și-amar jurnalismul din ziua de azi. Bine totuși că vă preocupă astfel de teme și veniți cu scorneli trimise la comandă de partide cu propagandă răsuflată. Apropo, articolul a rămas la secțiunea de știri locale? Chiar trebuie să vă învăț eu cum să publicați?

  • Opiniunea publica contra reactiunii

    Nu contează ce și cum publici cata vreme iese bănuțul. Pentru media e doar un client. Toate partidele primesc bani de la buget pentru campanie electorala. Unele partide îl folosesc cum știu ei ai bine: aruncând cu fecale în ventilator. Numai ca asta se întâmplă pe banii noștri. Toată mahalaua scroafei sovietice e plătită din buzunarele noastre, inclusiv vodca data pomană postacilor talambi.

  • Stiri locale, o fetita din comitatul Jefferson a fost obligata sa doarma cu un barbat in acelasi pat.
    Barbatul era un baietel iar comitatul Jefferson este in zona mitropolitana Iasi.
    Si zona mitropolitana nu are legatura cu mitropolia , de ce a permis mitropolia asa ceva???
    De fapt, acesta asa zisa stire „locala” se doreste un atac la adresa USR, si Bodea, care isi fac de cap in Colorado si ii dispera pe Ortodocsii din Iasington. Care nu mai au incap in postul Pastelui de grija americanilor. Marius Ciolacu nu a zis nimic de Talibanii din Afganistan si asta insemna ca fetitele din Iasi nu au voie sa mearga la scoala , pentru ca Deca ministra invatamantului este de acord cu politica Afgana. Asa zisul Gurnalist, care a uitat sa isi semneze excretia , este foarte odihnit.

  • Rog nu mai stergeti comentariile.Oricine are un drept la opinie.Nu va place,comentati,nu stergeti.Articolul dv. miroase a spaga din bani publici.

  • Nu orice idiot are dreptul sa batjocoreasca cum vrea si cat vrea acest site si pe noi toti . Daca unul este idiot si scrie 50 de comentarii porno si injura si ameninta pe toata lumea si pe toate rasele si se amesteca in politica romana interna externa si repeta repeta ca un idiot aceleasi fraze si tot injura si ameninta si face pornografie pe site asta nu mai este libertate de exprimare ,asta este caz penal .

  • E clar ca USR sustine delirul LGBT. Pe Lasconi au scos-o de pe lista de europarlamentari pentru ca a spus ca familia inseamna soti heterosexuali. A vota USR, inseamna sa sustii delirul gretos al perversilor LGBT. De ce ai face-o? Ca sa pozezi in „open mind”, cum fac hipsterii si tefeleii? Pai asta nu e semn de minte deschisa, e simptom de minte vraiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024