Prima pagină » National » O fetiță a căzut de la etajul nouă, în Deva. Ancheta se află în desfășurare
O fetiță a căzut de la etajul nouă, în Deva. Ancheta se află în desfășurare

O fetiță a căzut de la etajul nouă, în Deva. Ancheta se află în desfășurare

11 aug. 2024, 19:00,
în National

Duminică, o fetiță în vârstă de un an și opt luni a suferit un accident grav după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc turn din Deva, județul Hunedoara. Incidentul a avut loc în fața blocului, unde fetița a fost găsită de echipele de urgență. La sosirea ambulanței, aceasta se afla în stop cardio-respirator și prezenta multiple traumatisme.

Echipele de urgență au intervenit prompt, resuscitând-o pe fetiță și transportând-o în stare critică la spital. Medicii au declarat că starea ei este extrem de gravă. În paralel, poliția a demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele în care a avut loc căderea.

Conform primelor informații, se pare că fetița a căzut de la etajul nouă al blocului turn și căderea a fost parțial amortizată de pomii aflați în fața clădirii. Surse din anchetă indică faptul că apartamentul din care a căzut copilul era închiriat de o familie de italieni. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili cauzele exacte ale incidentului și responsabilitatea în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024