Prima pagină » International » O femeie şi-a ucis soţul din gelozie. Bărbatul a fost găsit porţionat într-un canal din nordul Italiei
O femeie şi-a ucis soţul din gelozie. Bărbatul a fost găsit porţionat într-un canal din nordul Italiei

O femeie şi-a ucis soţul din gelozie. Bărbatul a fost găsit porţionat într-un canal din nordul Italiei

31 aug. 2022, 15:51,
BZI.ro, în International

Tragedie într-un oraș din Italia. O femeie și-a ucis soțul din gelozie. Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, a fost omorât cu sânge rece și tranșat. Ulterior, italianca i-a aruncat bucăți din corp într-un canal din nordul țării.

Femeia a fost arestată de forțele de ordine după ce este suspectă de crimă. De asemenea, poliția a demarat o amplă operațiune de căutare a celorlalte părți din trup.

O femeie și-a ucis soțul din gelozie și de teama că ar fi părăsită

Luna trecută au fost găsiți mai mulți saci de culoare neagră în care se aflau fragmente din trupul neînsuflețit al unui pensionar în vârstă de 72 de ani din Italia. Bărbatul, Shefki Kurti, a fost ucis de propria soție. Luni, 29 august 2022, polițiștii au găsit-o pe inculpată și au arestat-o. Corriere del Veneto susține să Nadire Kurti, în vârstă de 70 de ani, este principala suspectă în acest caz de ucidere și dezmembrare a unui trup.

Important de precizat este ca cei doi soți sunt de origine albaneză, dar s-au stabilit în Italia în anul 1991.

Conform presei locale, femeia și-a recunoscut fapta și a explicat care au fost cu adevărat motivele ei. Astfel, Nadire considera că soțul ei are o amantă și că avea de gând să o părăsească pentru a-și continua viața alături de aceasta. În realitate, anchetatorii au aflat că bărbatul nu avea nicio legătură extraconjugală și își petrecea cea mai mare parte a timpului în compania soției.

Femeia a fost arestată și plasată sub supraveghere la un spital de psihiatrie, existând suspiciuni în ceea ce privește discernământul ei.

În aceeași ordine de idei, în edițiile anterioare ale Cotidianului BZI s-a relatat cazul unei femei care și-a lăsat fără suflare soțul.

Pungi de plastic, găsite plutind pe un râu

În perioada 28 – 31 iulie, în râul Adigetto au început să apară plutind pungi din plastic cu părți dintr-un corp uman. Angajații unei companii de utilități publice au descoperit pentru prima dată un picior de om, după care au recuperat și alte părți. Capul victimei este în continuare de negăsit.

Procuratura din Rovigo a demarat de urgență o anchetă pentru omor. Examenul medico-legal a stabilit perioada în care a avut loc decesul, iar poliția a identificat cadavrul după ce a fost recunoscut un tatuaj de pe picior.

S-a descoperit că soția a fost ultima persoană care l-a văzut în viață pe Shefki Kurti, pe data de 24 iulie, iar femeia a devenit la scurt timp suspectă. La o primă discuție cu anchetatorii, ea le-ar fi spus că partenerul său de viață a dispărut, însă nu s-a gândit să anunțe poliția.

De asemenea, fiul bărbatului a spus că tatăl său a plecat de acasă după ce s-a certat cu mama lui și că a suspectat că s-a mutat în altă locuință.

Familia i-a anunțat dispariția abia pe data data de 1 august, după ce începuseră să fie găsite părți din cadavru, însă nu fusese stabilită identitatea acestuia.

În timpul investigațiilor lor, carabinierii au descoperit urme de sânge în casa cuplului. Colaborând cu poliția, acuzata într-un final a recunoscut că și-a ucis soțul în locuința lor după care l-a dezmembrat în baie și a aruncat sacii de gunoi în Adigetto, la câteva sute de metri de casa lor.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 40 de ani și ajunsese în Italia în 1991, unde s-au născut cei doi copii, Arben și Alketa.

Cazul femeii din Italia care și-a ucis soțul din gelozie nu este singular, înregistrându-se frecvent astfel de situații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *