Prima pagină » National » O femeie și-a agresat propria mamă iar ulterior a dat foc mai multor lucruri
O femeie și-a agresat propria mamă iar ulterior a dat foc mai multor lucruri

O femeie și-a agresat propria mamă iar ulterior a dat foc mai multor lucruri

17 mart. 2021, 11:31,
George Cristian în National

Scene reprobabile în municipiul Bucureşti unde o femeie în vârstă de 44 de ani şi-a agresat propria mamă iar ulterior a dat foc mai multor lucruri din apartament. Poliţiştii de la secţia 25 Poliție au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgentă 112 cu privire la faptul că există uin conflict în plină desfăşurare.

După ce au intervenit, oamenii legii au constatat că în apartamentul cu pricină a izbucnit un incendiu cauzat ca urmare a unui conflict între o femeie şi propria mamă.

O femeie în vârstă de 44 de ani şi-a agresat propria mamă şi ulterior a dat foc la apartament

În urma unui apel la numărul unic de urgentă 112, oamenii legii s-au deplasat de urgentă la faţa locului şi au constatat că o femeie în vârstă de 44 de ani şi-a agresat mama în vârstă de 61 de ani şi apoi a dat foc la mai multe obiecte din apartament. Prezenţi la faţa locului, poliţiştii au reuşit să le scoată din imobil pe cele două femei şi, până la intervenţia pompierilor, să lichideze o bună parte din foc.

La faţa locului s-au deplasat şi pompierii care au stins incendiul iar femeie în vârstă de 61 de ani a fost transportată la spital unde i se vor face analize suplimentare. În altă ordine de idei, agresoarea în vârstă de 44 de ani a fost condusă de oamenii legii la o unitate spitalicească pentru a i se face un control de specialitate. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în apartamentul din București.

Nu este primul caz de agresiune între copil şi mamă

Semnalăm că nu este primul caz de agresiune în care este implicat un copil şi o mamă. De exemplu, un clip video a scandalizat opinia publică. În prezentul videoclip apărea, de această dată, doi minori care îşi agresau propria mamă. Aceştia erau încurajaţi de tatăl care filma dar şi de o altă persoană. Femeia a fost pusă sub violente greu de imaginat şi reprodus mai ales în momentul în care unul dintre copii îi aplică femeii o lovitură în zona capului.

Tot un caz de agresiune în familia a fost semnalat în urmă cu câteva zile atunci când un bărbat îşi agresează propria soţie chiar în mijlocul străzii, în fața unei secţii de poliţie. În cele din urmă, după ce au intervenit în aplanarea confictului mai mulţi trecători, oamenii legii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. De altfel, cei doi soţi se aflau în plină procedură de divorț.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate.  arătau într-un comunicat de presă emis de autoritățile din Bistrița Năsăud ca urmare a conflictului prezentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *