Prima pagină » Actualitate » O femeie s-a urcat băută la volan, a făcut praf mai multe mașini și a fugit de la locul faptei
O femeie s-a urcat băută la volan, a făcut praf mai multe mașini și a fugit de la locul faptei

O femeie s-a urcat băută la volan, a făcut praf mai multe mașini și a fugit de la locul faptei

27 nov. 2021, 11:20,
în Actualitate

O femeie în vârstă de 43 de ani a condus băută și a provocat o tamponare în lanț, distrugând, sâmbătă dimineața, mai multe mașini parcate în orașlul Vulcan, județul Hunedoara. Femeia a plecat de la locul accidentului și a fost găsită mai târziu de polițiști.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Hunedoara, Carla Strujan, a declarat, sâmbătă, că femeia în vârstă de 43 de ani, din Vulcan, în timp ce conducea mașina pe bulevardul Mihai Viteazu din oraș, a pierdut controlul direcției de mers și a acroșat mai multe autoturisme parcate.

După accident, șoferița a părăsit locul accidentului.

Polițiștii au găsit-o pe femeie acasă, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie în valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui pe drumurile publice sub influența alcoolului. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *