Prima pagină » National » O femeie medic a lovit un pacient pentru că a insistat cu întrebări despre decontarea serviciilor medicale
O femeie medic a lovit un pacient pentru că a insistat cu întrebări despre decontarea serviciilor medicale

O femeie medic a lovit un pacient pentru că a insistat cu întrebări despre decontarea serviciilor medicale

30 aug. 2022, 23:21,
BZI.ro, în National

Poliţiştii din Timiş au întocmit dosar penal unui medic, femeie, din satul Bulgăruş, judeţul Timiş, după ce a lovit un pacient care a insistat cu întrebări privind decontarea anumitor servicii medicale de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Incidentul a avut loc ieri, la cabinetul medical din satul Bulgăruş, comuna Lenauheim, din judeţul Timiş.

„La data de 29 august 2022, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că într-un cabinet medical din localitatea Bulgăruş, din judeţul Timiş, a avut loc o altercaţie între un medic şi un pacient. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis astăzi IPJ Timiş.

Un bărbat de 66 de ani din Bulgăruş s-a dus la cabinetul medical din localitate pentru a se interesa despre anumite deconturi de servicii medicale, însoţit de prietena sa.

El a discutat cu medicul pe această temă, o femeie de 39 de ani. Aceasta s-a enervat de insistenţa pacientului, astfel că i-a aplicat câteva lovituri în zona feţei, potrivit News.ro. Prietena bărbatului a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a chemat poliţiştii să intervină şi să aplaneze conflictul.

Medic bătut în camera de gardă la Feteşti

Incidentul în care un medic a a fost bătut la camera de gardă din Feteşti, a avut loc în jurul orei trei dimineața, marți spre miercuri, 24 august. Un bărbat venit cu un traumatism la picior a fost îndrumat de medicul care era de garda să revină mai târziu, deoarece pe timpul nopţii nu se afla specialişti care să îi facă o astfel de investigaţie.

Această recomandare l-a scos din minţi pe tânărul de 27 de ani, care, fiind însoţit de alţi trei aparţinători, a lovit-o pe femeia de 31 de ani, medic de gardă în acea noapte, cu pumnul direct în faţă.

Colegii medicului au sunat imediat la numărul de urgenta112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale poliției. De altfel, pe imaginile surprinse de către un alt coleg se vede cum femeia de 31 de ani este tumefiată și afectată de cele întâmplate.

Atacatorul a fost identificat şi audiat conform faptei sale, însă pentru moment nu există informaţii potrivit cărora să fi fost reţinut. Medicul însă, se află la spitalul din Constanţa cu traumatism cranio-facial acut şi va rămâne sub supravegherea medicilor câteva zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *