Prima pagină » National » O femeie însărcinată și-a ucis pruncul nenăscut după ce a intrat în conflict cu familia! Tânăra se află în stare gravă la spital
O femeie însărcinată și-a ucis pruncul nenăscut după ce a intrat în conflict cu familia! Tânăra se află în stare gravă la spital

O femeie însărcinată și-a ucis pruncul nenăscut după ce a intrat în conflict cu familia! Tânăra se află în stare gravă la spital

14 dec. 2021, 11:58,
în National

Momente reprobabile petrecute într-o localitate din judeţul Vrancea unde o femeie şi-a ucis pruncul nenăscut. Femeia este în stare gravă la Spitalul de Urgență din Focșani și a făcut gestul după ce ar fi intrat în conflict cu familia.

Femeia a încercat să îşi ia viaţa tăindu-se în zona abdomenului, iar medicii au supus-o pe femeie la o intervenție chirurgicală.

O tânără însărcinată şi-a ucis copilul nenăscut după ce s-a certat cu familia

Conform datelor colectate până în acest moment, tânăra era însărcinată în luna a şaptea şi a recust la acest gest pentru că s-a certat cu membrii familiei. Altfel spus, aceasta s-a înjunghiat în zona abdomenului, iar tăietura a fost atât de adâncă încât a ajuns până la uter unde l-a ucis pe prunc.

În vârsta de 36 de ani, şi însărcinată în luna a şaptea, femeia domiciliată în localitatea Vrâncioaia din judeţul Vrancea, a ajuns de urgență la spital. Medicii au fost şocaţi de gestul femeii care se afla în şoc hemoragic. Concluzia acestora a fost că fătul se oprise din evoluție. În urma intervenției chirurgicale, mama a fost totuși salvată, iar în acest moment se află sub supraveghere medicală, la secția AŢI.

Ce spune Poliția despre faptul că femeia şi-a ucis pruncul

Într-un comunicat oferit de poliţie se arată faptul că oamenii legii au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, despre faptul că în localitatea mai sus menţionata s-a produs un conflict în familia. Poliţiştii au constatat faptul că femeia a luat un cuţit de bucătărie şi s-ar fi înjunghiat în zona abdomenului:

”La data de 13 decembrie a.c., ora 21.36, am fost sesizați prin 112 cu privire la un conflict în familie, pe raza comunei Vrâncioaia.

Din primele verificări efectuate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici a rezultat faptul că în urma unor neînțelegeri în familie, femeia, care era însărcinată, ar fi luat un cuțit din bucătărie, cu care s-ar fi înjunghiat în abdomen. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

În prezent, se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate și încadrării juridice a faptei”, se arată în comunicatul Poliției.

Cazul prezentat nu este singurul care s-a produs în acest an. Vă aducem aminte faptul că o tânără avocat însărcinată din Iași s-a sinucis după ce s-ar fi certat cu partenerul de viață. Ancheta în acest caz este încă în curs de desfășurare și se iau în calcul mai multe variante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024