Prima pagină » Local » O femeie, în vârstă de 84 de ani, internată la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi cu multiple probleme de sănătate
O femeie, în vârstă de 84 de ani, internată la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi cu multiple probleme de sănătate

O femeie, în vârstă de 84 de ani, internată la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi cu multiple probleme de sănătate

26 aug. 2022, 13:13, 4 ,
în Local

Dr. Florin Roşu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi, a transmis astăzi, 26 august 2022, detalii despre o pacientă în vârstă de 84 de ani cu multiple probleme de sănătate. Femeia a fost internată în unitatea medicală.

„Pacienta în vârstă de 84 ani,nevaccinata anti-SARS-CoV-2, cunoscută cu tromboza venoasă profundă (TVP) şi trombembolism pulmonar (ŢEP) minor în iulie 2022 şi colita cu Clostridium Difficile în iunie 2022 se prezintă în a 2-a zi de evoluţie a bolii pentru dureri abdominale, scaune diareice, inapetenta.

A fost internată la pavilionul 6. A urmat tratament cu Imipenem, Favipiravir, Clexane, Piv. Iniţial toxinele au fost negative, sindromul diareic persista, în dată de 3 august se repetă toxinele A şi B Clostridium Difficile care sunt prezente, fiind ultima zi de contagiozitate. Pe data de 4 a fost transferată la pavilionul 7 şi a continuat tratamentul. Nu a pus probleme respiratorii”, a transmis medicul Florin Roşu.

Comentarii
  • Bai, dar ati luat-o razna? Aveti, nu aveti ce scrie, ii faceti reclama lui Rosu….ce stire e asta?? Pai dati fratilor la ziar pe toate babele cacacioase ( scuze d-nei din articol, dansa nu are nici o vina). A platit publicitate spalacitul asta, nu gluma. Au mai fost si alte articole nule, dar asta e de a dreptul penibil

  • Stefan Acostoaiei

    Multumim cadrelor medicale pentru implicare si dedicatie!

  • pentruStefan Acostoaiei – floesc!! Au depus un juramant!! Este datoria lor sa salveze vieti, altfel se faceau zidari!! Si eu multumesc muncitorilor, inginerilor si arhitectilor din constructii pentru munca grea e care o depun pentru a ne asigura locuinte solide si trainice!! Si mai multumesc tuturor oamenilor muncii din toate categoriile si specialitatile , dar si elevilor si studentilor, invataceilor de tot felul, pentru ca ne asigura continuitatea existentei acestei tari!! (Bai, ma lasi!!)

  • Mai traieste babaciunea sau o crapat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *