Prima pagină » Local » O femeie în vârstă de 33 de ani este transferată la o clinică din Viena după ce a suferit mai multe arsuri – FOTO

O femeie în vârstă de 33 de ani este transferată la o clinică din Viena după ce a suferit mai multe arsuri – FOTO

12 mart. 2021, 12:20,
George Cristian în Local

În aceste momente, un echipaj SMURD a preluat de la clinica de Chirurgie Plastică o pacientă în vârstă de 33 de ani care a suferit mai multe arsuri. Femeia va fi transferată, ulterior, cu un avion SMURD la Centrul de Arși din Viena.

Femeia se află în comă indusă iar starea ei de sănătate nu este una bună după ce a suferit arsuri din cauza unei flăcări.

O femeie care a suferit arsuri este transferată la Viena

Conform autorităţilor locale, femeia domiciliată în Suceava a suferit mai multe arsuri cauzate prin flacără. Pacienta este intubată, ventilată mecanic şi se află în comă indusă. Avionul SMURD o va transfera la Centrul de Arși din Viena

” Un echipaj SMURD a preluat din clinica de Chirurgie Plastică o pacientă în vârstă de 33 de ani din Suceava. Aceasta se află intubată şi ventilată mecanic şi în stare de comă indusă. A suferit arsuri prin flacără (benzină) pe 60% din suprafaţa corporală. În aceste momente este transferată cu un avion SMURD la Centrul de Arși din Viena.” a explicat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *