Prima pagină » Culinar » O femeie din SUA a slabit 33 kg combinand doua metode ingenioase. ”Nu ma asteptam la un rezultat atat de rapid”
O femeie din SUA a slabit 33 kg combinand doua metode ingenioase. ”Nu ma asteptam la un rezultat atat de rapid”

O femeie din SUA a slabit 33 kg combinand doua metode ingenioase. ”Nu ma asteptam la un rezultat atat de rapid”

28 oct. 2019, 15:07,
în Culinar

Cindy Escobar in varsta de 33 de ani, din Los Angeles, SUA a reusit sa dea jos 33 de kilograme combinand doua metode de slabit: postul intermitent si dieta ketogenica.

Tanara sustine ca a incercat nenumarate diete, insa niciuna nu a avut rezultat pe termen lung. In august 2018 a descoperit dieta ketogenica dupa ce o colega de munca i-a povestit cum a reusit sa slabeasca cu ajutorul ei. Asa ca a incercat-o iar rezultatele au aparut imediat, a pierdut aproape 8 kilograme doar in prima luna, potrivit womenshealthmag.com.

Cindy a continuat sa tina dieta strict, timp de cinci luni si sa o combine cu postul intermitent. Iata un exemplu de meniu:

  • Mic-dejun: Pentru ca tine post intermitent, Cindy nu mananca nimic intre orele 19.00 si 11.00 dimineata. Bea ceai negru sau cafea si apa.
    Pranz: Oua fierte tari, sunca, branza, ton si nuci sau alune.
    Gustare: un iaurt, castraveti
    Cina: Proteine si vegetale: friptura cu salata.

Dieta ketogenica implica reducerea drastica a carbohidratilor si inlocuirea acestora cu grasimi. Reducerea carbohidratilor pozitioneaza metabolismul intr-o stare denumita ketoza. Dieta forteaza organismul sa arda grasimi, mai degraba decat carbohidrati. Cand se intampla acest lucru, corpul devine eficient in arderea grasimilor in locul energiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *