Prima pagină » Local » O femeie din Iași a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut din tramvai
O femeie din Iași a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut din tramvai

O femeie din Iași a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut din tramvai

20 apr. 2022, 13:05,
BZI.ro, în Local

Astăzi, 20 aprilie 2022, un nou incident a avut loc în municipiul Iași. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut dintr-un tramvai ce se afla oprit în stația de la Filarmonică.

„O femeie care călătorea cu tramvaiul a coborât din vagon, apoi a căzut lângă acesta. Vatmanul a apelat 112 și a fost nevoit să aștepte la fața locului”, a transmis Andreea Luca, purtător de cuvânt CTP Iaşi.

Momentan nu se cunoaște cauza producerii incidentului și starea de sănătate a victimei.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii rutieri.

Reamintim faptul că ieri, două astfel de incidente au avut loc. O femeie a căzut pe scările unui tramvai în Piața Unirii, iar o alta a căzut în autobuz, în zona Bucium.

Comentarii
  • Noi suntem bine

    Nu știu cu ce și cum se dezinfectează în mijloace transport în comun. …Eu am avut stare de greață și amețeală intr-o dupaamiaza în autobuz 5…. poate și alte persoane au experimentat așa ceva și apoi au căzut. …

  • Nu știu cu ce și cum se dezinfectează în mijloace de transport în comun, dar și eu am avut stare de greață și amețeală intr-o dupaamiaza în autobuzul 5…. poate și alte persoane au experimentat așa ceva și apoi au căzut. …

  • unul care nu ii e rau

    Un comentariu de cacat.De unde stii cand se dezinfecteaza autobuzele? Dupa amiaza la ora 5 ti-a fost rau de la bautura sau de la nespalatii care circula moca in mijloacele de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *