Prima pagină » National » O femeie din Cluj și-a furat soacra. Ce a urmat depășește orice imaginație

O femeie din Cluj și-a furat soacra. Ce a urmat depășește orice imaginație

29 apr. 2021, 11:16,
BZI.ro, în National

O femeie din Cluj și-a furat soacra de card și a făcut cumpărături de 40.000 de euro. După acest incident, oamenii legii au reținut-o și au plasat-o în arest la domiciliu.

Surpriza vine din faptul că toată perioada arestului o va petrece în aceeași locuință cu soacra păgubită.

O femeie din Cluj și-a fura soacra de 40.000 de euro

După ce a fost reținută pentru 24 de ore, magistrații au decis să o plaseze în arest la domiciliu. Surprinzător este faptul că aceasta trebuie să își ispășească pedeapsa în aceeași locuință cu soacra păgubită.

Prejudiciul nu a putut fi recuperat de către anchetatori deoarece femeia scotea sumele de bani de la bancomat și le cheltuia imediat.

„În urma investigațiilor efectuate până în prezent, a reieșit faptul că în perioada septembrie 2019 – iulie 2020, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Cluj-Napoca, prin utilizarea fără drept a unui card bancar, ar fi efectuat multiple operațiuni de retrageri de numerar, cauzând un prejudiciu de aproximativ 185.000 de lei. Sumele de bani ar fi fost retrase din contul bancar al unei femei în vârstă de 66 de ani, din aceeași localitate, de la diferite bancomate situate în municipiul Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj

Așa arată un infractor care a tocat 50.000 de euro din buzunarul unei doctorițe din Iași

Un caz asemănător a avut loc în comuna Aroneanu din Iași. Un individ din Iași a reușit să fure în câteva luni o adevărată avere.  Bărbatul s-a dat pe lângă o fostă doctoriță și a reușit să pună mâna pe unul dintre cardurile femeii.

Treptat, a scos de pe acesta aproape 50.000 de euro și i-a cheltuit până ce fosta doctoriță să-și dea seama de asta. Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție, compartimentul investigații criminale Iași,  au pus mâna pe individ, iar ieri acesta a ajuns în spatele gratiilor.

Ghinion pentru o avocată din Iași! Un hoț i-a furat portofelul și i-a folosit cardurile bancare

În luna septembrie a anului 2020 un tânăr din Iași a fost pedepsit de magistrați după ce a furat cardurile bancare ale unei avocate din Iași. El ar fi urmărit-o pe femeie și i-ar fi sustras portofelul.

Ulterior, Daniel Angel Mihai ar fi efectuat mai multe plăți cu cardurile acesteia și ar fi cheltuit câteva mii de lei.

Vă reamintim că o femeie din Cluj și-a fura soacra de card și a făcut cumpărături de 40.000 de euro. Acum aceasta trebuie să își ispășească pedeapsa în aceeași locuință cu soacra păgubită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *