Prima pagină » National » O femeie din București a fost reținută după ce a dat foc unei mașini. Ce a declarat anchetatorilor
O femeie din București a fost reținută după ce a dat foc unei mașini. Ce a declarat anchetatorilor

O femeie din București a fost reținută după ce a dat foc unei mașini. Ce a declarat anchetatorilor

12 oct. 2024, 14:20,
în National

O femeie de 52 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a dat foc unei mașini. Întrebată de anchetatori ce a determinat-o să comită acest act, ea a afirmat că s-a enervat.

Incidentul a avut loc pe 3 octombrie, când femeia a incendiat un autoturism pe Calea Giulești din București, flăcările afectând parțial și un alt vehicul din apropiere.

„Poliţişti din cadrul subunităţii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, un autoturism ar fi luat foc. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate atât poliţişti din cadrul subunităţii, cât şi echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care au acţionat pentru stingerea incendiului. Menţionăm faptul că autoturismul în cauză a fost distrus aproape în totalitate, fiind afectat, totodată, un autoturism care se afla în proximitate”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că incendiul a fost provocat intenționat, iar analizând imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, au observat o femeie cu un comportament suspect.

Ulterior, anchetatorii au identificat suspectul ca fiind o femeie de 52 de ani, iar pe 10 octombrie a fost emis un mandat de aducere pe numele ei.

Femeia a fost condusă la audieri și, ulterior, a fost reținută pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`