Prima pagină » International » O femeie din Brazilia şi-a unit destinul cu ea însăşi şi s-a condus la altar: „Nu voi divorţa niciodată de mine”

O femeie din Brazilia şi-a unit destinul cu ea însăşi şi s-a condus la altar: „Nu voi divorţa niciodată de mine”

18 nov. 2021, 14:03,
Elena Nicoleta Bujor, în International

Monogamia sau poligamia sunt de domeniul trecutului. În prezent ese la modă ca oamenii să trăiască şi în sologamie. Este şi cazul unui model plus size de lenjerie intimă şi influencer din Brazilia care s-a căsătorit cu ea însăşi.

Cris Galêra a ales să facă pereche cu ea însăşi deoarece consideră că fericirea ei nu depinde de nimeni altcineva.

Cris Galêra s-a căsătorit cu ea însăşi. Femeia s-a condus singură la altar

Brazilianca Cris Galêra a decis ca acum este momentul. Şi-a plănuit pas cu pas fiecare mişcare şi şi-a jurat credinţă veşnică. Potrivit NY Post, femeia şi-a ales o rochie albă, un colier simplu, s-a machiat şi mai apoi s-a condus singură la altar într-o biserică din Sao Paola. Aceasta a spus că s-a dus hotărâtă la lăcaşul de cult cu buchetul de mireasă în mână.

„Nu mi-a fost rușine, m-am dus hotărâtă la biserică. Mi-am făcut singură machiajul și părul și toată lumea se uita la mine pentru că nu aveam un logodnic alături”, a spus Cris Galêra.

Cum a ajuns la această decizie

Tânăra a recunoscut că problemele din relațiile anterioare avute cu diferiţi bărbaţi au determinat-o să recurgă la acest pas.

„Bărbații au dificultăți în a fi loiali sau a sta cu o singură femeie. Vor mai multe în același timp. Majoritatea oamenilor au apreciat ideea și li s-a părut interesantă. Ei cred că glumesc, dar chiar m-am căsătorit cu mine! Și unele femei au spus că vor face același lucru”, a spus Cris Galêra.

Femeia a adăugat că a fost curtată de câteva mii de bărbați pe reţelele de socializare, care s-au oferit chiar să se căsătorească cu ea.

„Nu voi divorța niciodată de mine, dar, de asemenea, dacă va apărea o nouă iubire, voi dori să trăiesc experiența. Voi pune persoana respectivă pe locul doi, pe primul loc voi fi mereu eu”, a mai spus braziliancă.

Galêra, care va călători în luna de miere atât la Pariş, cât și la Londra, în noiembrie și este optimistă în ceea ce va urma după luna de miere.

„Cel mai distractiv a fost sentimentul de împlinire și mândrie în a mă căsători cu mine … Nu voi fi dezamăgită, nu-mi voi trăda încrederea și mă voi iubi mai presus de orice pe mine”, a conchis femeia.

Un bărbat s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă

Yuri Tolochko a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce și-a unit destinul cu o păpușă gonflabilă. Culturistul rus a șocat pe toată lumea după ce a publicat imaginile de la evenimentul la care au participat sute de persoane. De mai mult timp trăiește alături de o păpușă cu care călătorește în toată lumea, se pozează în fel şi fel de ipostaze, spre uimirea celor care îi urmăresc pagina de Instagram.

Sportivul şi-a întâlnit soţia într-un club de noapte, în 2019. Acesta a hotărât să facă pasul cel mare cât mai repede, după ce s-a îndragostit la prima vedere.

Îmbrăcat într-un smoching negru și papion, Yuri Tolochko este surprins în momentul în care o sărută pe Margo, care pare puțin rigidă în rochia albă de mireasă. Cei doi au dansat toată noaptea și s-au distrat alături de prietenii lor care nu au avut nicio problemă cu decizia bărbatului.

În urmă cu mai mulți ani, un bărbat s-a însurat cu o mașină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *